Bir Garip Aşk 62. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 62. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 62. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 02.02.2016 11:53 GÜNCELLEME 02.02.2016 11:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların ilgiyle izlenen Hint dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün Shyam’ın gönderdiği kartı okuyan Arnav’ın canı iyice sıkılmaya başlar. Khushi en yakın arkadaşının düğün hazırlığında ona yardımcı olmak ister. Garima, Khushi’ye evlilik hayatının nasıl geçtiğini sorar ancak Khushi ona yalan söyler.

62. Bölüm

Arnav, Shyam’dan sürpriz bir kart alır ancak kartta yazılanlar hiç hoşuna gitmez. Khushi en yakın arkadaşının düğün hazırlıklarına yardımcı olmak ister. Arnav damadın kendi çalışanı olduğunu görünce çok şaşırır. Diğer yandan damat ve gelinin ailesi arasında yaşanan bir tatsızlık yüzünden düğünü iptal etme kararı alınır ancak Khushi onları ikna etmeye çabalar ve Arnav’dan da kendisine yardımcı olmasını ister. Garima kızına evlilik hayatının nasıl gittiğini sorar ancak Khushi ona bazı yalanlar söyleyerek bu konuyu geçiştirmeye çalışır. O sırada yan odada bulunan Arnav ise bu konuşmaya kulak misafiri olur. Khushi’nin söylediği yalanlar onu pişman eder.

YORUMLAR 1
  • Khusi arnav 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye bayiliyorum en sevdigim dizi herkes izlesin bence pisman olmayacaksiniz khusi ve arnav cok yakisiyor hakliyim degilmi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'