Canlı yayında tacizi anlatırken tacize uğradı!

Almanya'da yapılan Kadınlar Karnavalı'nda bir televizyon muhabiri canlı yayın sırasında cinsel saldırıya uğradı.

Canlı yayında tacizi anlatırken tacize uğradı!
Canlı yayında tacizi anlatırken tacize uğradı!
GİRİŞ 05.02.2016 09:24 GÜNCELLEME 05.02.2016 09:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Belçika'da devlet televizyonu RTBF'nin muhabiri Esmeralda Labye, Köln'de, geçtiğimiz yılbaşı gecesi taciz olaylarının yaşandığı meydanda kutlamaları anlatırken tacize uğradı.

Kadın muhabir haberini anons ederken bir kişi kameraya orta parmağını gösterdi. Bu hareket birçok kültürde ağır bir küfür olarak algılanıyor. Bu sırada bir başka kişi de muhabirin göğsünü elledi.

Esmeralda Labye, RTBF haber bülteninde yaşadıklarını anlatırken"Arkamda birisi müstehcen hareketler yaparken aniden göğsümde bir el hissettim. Şoke oldum" dedi.

TELEVİZYON KANALI ŞİKAYETÇİ OLDU

Belçika kanalı, cinsel saldırı anındaki görüntüleri, kadınlar açısından aşağılayıcı olduğunu söyleyerek yayınlamama kararı aldı. BBC Türkçe servisinin haberine göre RTBF kanalının yetkilileri, kadın muhabire yönelik cinsel saldırı nedeniyle Köln polisine suç duyurusunda da bulundu.

Köln Belediye Başkanı Henriette Reker'in de Belçika devlet televizyonunu arayarak, taciz olayı nedeniyle özür dilediği açıklandı.

YORUMLAR 2
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok medeniler ya ondandır.
    Cevapla
  • Birgün gelir. . . 8 yıl önce Şikayet Et
    Tacizi yapan Almanmıymışkı Köln belediye başkanı özür dilemiş. Yabancı olsa çoktan avrupada medyada çıkmıştı. Neden yapanlar cezalandırılacak dememiş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek