Bir Garip Aşk 66. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

GİRİŞ 06.02.2016 12:50 GÜNCELLEME 06.02.2016 12:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ekranların tutkuyla izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Anjali ve Khushi Londra’ya gidip Arnav’ı görmek için seyahat hazırlıkları yapmaktadır ancak Arnav’a ulaşamadıkları için geziyi bir süre ertelerler. Anjali ise abisinden uzun süreden beri haber alamadığı için endişelidir. Herkes onu iş seyahatine devam ettiğini zannederken Arnav bir suç örgütünün elinde rehin tutulmaktadır ve durumu yalnızca Khushi’ye anlatabilmiştir. 

66. Bölüm

Bubbly yatılı okula dönmeden önce işlediği suçları Akash’a itiraf ediyor. Anjali, Khushi’yi Londra’ya götürmek ister ancak Shyam bu duruma itiraz eder. Arnav’ın henüz Londra’ya ulaşmadığı öğrenilince gezi iptal edilir. Anjali abisine bir türlü ulaşamaz ve kendi kendini avutmaya çalışır ancak Arnav onu hiç beklemediği bir anda arayarak İskoçya’da olduğunu söyler.  Ancak Arnav yolculuk esnasında bir çete tarafından rehin alınmıştır ve onu zor günler beklemektedir. Arnav evdekilerin haberi olmasın diye durumu gizlice Khushi’ye anlatır. Khushi, Arnav’ın yaptığı tüm uyarılara rağmen polise gitmeye karar verir. 

 

YORUMLAR 10
  • dfdgfgd 8 yıl önce Şikayet Et
    dizinin sonu mutlu biticek
    Cevapla
  • Pervin Ceylan 8 yıl önce Şikayet Et
    onların aşkına bayılıyorum zaten bu yüzden izliyprum
    Cevapla
  • alisa 8 yıl önce Şikayet Et
    Of ya daha 10bolum surundurucekler bizi
    Cevapla
  • fatma 8 yıl önce Şikayet Et
    arnaw ölmüyo khusiyle baştan evleniyolar arnawı şiyam kaçırtıyo 10 bölüm esir kalacak arnaw kuşi ve manorama bide neke kurtarıyo arnawı anjeliye herşeyi anlatıyolAR
    Cevapla
  • aysegul 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu film çok güzel bence gayet te heyecanlandirici çok güzel meral edip tekrar tekrar izliyorum bisey sorcam arnav oluyor mu ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?