Bir Garip Aşk 69. ve 70. bölüm izle (71. yeni bölüm fragmanı - Kanal 7)

Sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk, hafta içi her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Bir Garip Aşk dizisinin son bölümleri 69. ve 70. bölümü ve 71. yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Bir Garip Aşk 69. ve 70. bölüm izle (71. yeni bölüm fragmanı - Kanal 7)
Bir Garip Aşk 69. ve 70. bölüm izle (71. yeni bölüm fragmanı - Kanal 7)
GİRİŞ 13.02.2016 13:41 GÜNCELLEME 13.02.2016 13:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve tutkuyla izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ın yayınlanan son bölümleri 69. bölüm ve 70. bölümü haberimizde. Pazartesi ekranlarda olacak 71. bölümün yeni yayınlanan fragmanını izleyebilirsiniz.

BİR GARİP AŞK - 69. BÖLÜM ÖZETİ - İZLE

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ın 69. bölümünde, Khushi ve Manaroma, Arnav’ı kaçıran çete üyelerine ilişkin önemli bir haber alırlar ancak yapacakları bir hata yüzünden Arnav’ı kurtarma hayalleri suya düşer. Shyam’ın hesaba katmadığı bazı detaylar Arnav’ın kaçırılmasının arkasında kendisinin olduğunu ortaya çıkaracaktır. 

Nanda Kishore, Raizada malikânesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirir. Kishore’un bu beklenmeyen gelişi Khushi ve Manaroma’yı şaşkına çevirir. Payal, Akash ile buluşmak yerine ailesini ziyaret etmeye gider. Khushi ve Manaroma, Arnav’ı kaçıran çete üyelerinin yakınlardaki bir dövme salonuna geleceklerini öğrenir. İkili dövme dükkânını gören bir yerde şüphe çekmeden beklemeye başlarlar. Amaçları çete üyelerini takip ederek Arnav’ın tutulduğu depoya ulaşmaktır ancak yapacakları bir hata onları ele verecektir. Shyam ise Arnav’ı kaçırma planında önemli bir detay atlatmıştır ve eğer hayatta kalmak istiyorsa Arnav’ı serbest bırakması gerektiğini anlar. Tüm çabalarına rağmen Arnav’a ulaşamayan Khushi’nin dua etmekten başka yapacak hiçbir şeyi kalmamıştır. Onun bu üzgün halini gören Nani, Anjali ve Payal Khushi’yi neşelendirmek için ellerinden geleni yaparlar.​


BİR GARİP AŞK - SON BÖLÜMÜ - 70. BÖLÜM ÖZETİ - İZLE

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ın 70. son bölümünde, Shyam’ın ayakkabısındaki kan izleri Khushi’nin dikkatinden kaçmaz ve bu izlerin Arnav ile bir ilişkisi olduğunu düşünür. Nanda Kishore da Arnav’ın kaçırıldığını öğrenmiştir. Diğer yandan Khushi ve Manaroma çetenin izini bulmuşken aldıkları bir tehdit yüzünden eve geri dönerler.

Khushi, Shyam’ın ayakkabısındaki kan lekelerini fark eder ve Arnav’ın kaçırılmasının arkasında Shyam’ın olduğunu düşünmeye başlar. Khushi daha sonra Shyam’ın ayakkabısından kan örneği alarak Arnav’ın kanı ile aynı olup olmadığını anlamak için bir test yaptırır. Teste göre Shyam’ın ayakkabısındaki kan Arnav’a aittir. Nanda Kishore da Arnav’ın kaçırıldığını öğrenmiştir. Shyam, Khushi’nin kendisine yönelttiği iddiaları inkar eder. Khushi ve Manaroma uzun uğraşları sonucu çetenin izine yeniden ulaşır ancak aldıkları bir tehdit yüzünden Arnav’ı bulmak için ellerine geçen bu şansı da değerlendiremez. İkili Arnav’a ulaşacak yeni ipuçları aramaya başlarlar.


BİR GARİP AŞK - YENİ BÖLÜM - 71. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ekranların tutkuyla izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ın 71. yeni bölümünde; Khushi, Arnav’a ulaşmak için Shyam ile yakınlaşmaya karar verir ancak bu yakınlaşma Anjali tarafından tepkiyle karşılanır. Shyam gibi kurnaz birini ikna etmek hiç de kolay değildir. Nanda Kishore, Khuhsi’nin Arnav’ı bulmasında ona yardımcı olmak ister. 

BİR GARİP AŞK - YENİ BÖLÜM - 71. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Khushi ve Shyam’ı aralarında gizlice konuştuğunu gören Anjali ikili arasında olup bitenleri merak etmektedir. Khushi’nin amacı Shyam’ın güvenini kazanarak onun üzerinden Arnav’a ulaşmaktır ve Shyam’ı sadakatine ikna edebilmek için şirket ile ilgili önemli evraklar imzalar. Bu arada Nanda Kishore’de Khushi’nin Shyam ile ilgili planlarına destek vermektedir. Shyam, Arnav’ın yokluğundan faydalanarak Khushi’ye olabildiğince yakın olmaya çalışmaktadır. Diğer yandan Payal, Akash’ın sürekli iş arkadaşları ilgilendiği için kendisine vakit ayırmamasından şikâyetçidir. Madhumati bu konuda gelinine yardımcı olmak ister.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • aşık 6 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten garip bir aşk var bu dizide tabii bölümlerini tekrar izlemek istiyoruz
    Cevapla
  • Mihri 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya çok güzel bi dizi heyecanla yeni bölümü bekliyorum khushi,ye bayılıyorum KHUSHİ seni çok beğeniyorum
    Cevapla
  • DEMET 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Garip Aşk çooooooooook heyecanla izliyoruz ailece siyam olmazsa film daha heyacanlı olacak birde o filme öyle bir haranım anlatamam :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Cevapla
  • ece 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir garip aşka çok hayranim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı