Melek Baykal'a Deliyürek'li cevap

Ülke’nin Manşetleri programında Ahmet Yenilmez'den oyuncu Melek Baykal’a sert bir dille eleştiri geldi.

GİRİŞ 03.03.2016 13:45 GÜNCELLEME 03.03.2016 13:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ülke TV ekranlarının sevilen programı Ülke’nin Manşetleri’nde deneyimli Gazeteci M. Mustafa Yıldız’a konuk olan Ahmet Yenilmez, Melek Baykal’ın dün akşam katıldığı bir programda başörtüsü ile ilgili yapmış olduğu özür açıklamasına tepki gösterdi. Yenilmez, Baykal ile birlikte rol aldıkları Deli Yürek dizisindeki bir sahne üzerinden Oyuncuyu sert bir dille eleştirdi.
 
Usta Gazeteci M. Mustafa Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu Ülke’nin Manşetleri’nde, dünyada ve Türkiye’de yaşanan sıcak gelişmeler,  gündemde öne çıkan konu başlıkları, alanında uzman konukların yorumları ile ekranlara taşımaya devam ediyor. Tiyatrocu ve Gazeteci Ahmet Yenilmez’in konuk olduğu programda bugün, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafta başörtülü kadınlardan rahatsızlık duyduğunu dile getiren Oyuncu Melek Baykal’ın dün akşam katıldığı bir televizyon programında konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar konuşuldu. 
 
Baykal’ın katıldığı programda, “Orada çalışan herkes neden başörtülü? 2-3 başı açık çalışan da olamaz mı?” açıklamasına tepki gösteren Ahmet Yenilmez konuyla ilgili olarak, “Deli Yürek dizisinde Melek Baykal ile birlikte oynadık. Orada bir sahnede Melek Baykal mağdur olmuş Azeri bir kadını canlandırıyordu ve Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakterinden yardım istiyordu. Ancak Miroğlu işin arka planını öğrenince yardıma yanaşmıyordu. O esnada Melek Baykal da başörtüsünü çıkartıp Miroğlu’nun ayaklarının atıyor ve aynen şu sözleri söylüyordu;  ‘Al Miroğlu, namusumu, şerefimi senin ayaklarımın altına seriyorum!’ diyordu. Şimdi ona sormak istiyorum, Ey Melek Baykal sen hiçbir yerden öğrenmediysen o sahneden de mi öğrenmedin. O insanların başörtünü inançlarından dolayı taktığını ve bir sanatçının en büyük edepsizliğinin inanç özgürlüğüne hakaret etmek olduğunu bilmiyor musun?” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7
  • Neşet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede sanatçılar ne zaman AÇ kalsalar manevi degerlere saldırırlar ...
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    doğru konuşmuş
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Figüranlıktan başka bir şey yapamayan kadını sanatçı sanmayın !
    Cevapla
  • Muhalif 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğan holding, koç holding vs. bunlarda başörtülü çalıştırmıyor ama biz gocunmuyoruz. Batan ne hanım teyze
    Cevapla
  • dadas 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın be kardeşim.ALLAH yolunu ve bahtını açık etsin.Bu ülkenin senin gibi cesur ve yürekli insanlara ihtiyacı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal