Bir Garip Aşk 90. bölüm fragmanı yayınlandı

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 90. bölüm fragmanı yayınlandı
Bir Garip Aşk 90. bölüm fragmanı yayınlandı
GİRİŞ 11.03.2016 11:33 GÜNCELLEME 11.03.2016 11:35

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Shyam aleyhinde delil aramaya devam eden Nanda Kishore ve Khushi, Shyam ile ilgili şok edici bir videoya ulaşırlar. Videoyu izleyen Anjali, ilk günden beri güven duyduğu Shyam’ın yaptıklarını görünce sinirlerine hâkim olamaz ve ona bir tokat atar. Khushi ve Arnav arasında yaşanan romantik dakikalar ikiliyi birbirine yakınlaştırmaya devam eder.  

90. Bölüm

Nanda Kishore ve Khushi, Shyam’ın Anjali’nin bebeğini düşürmesi için yaptığı kirli planın videosuna ulaşarak olup biteni Raizada ailesine izletiyor. Anjali gerçekleri öğrendiğinde Shyam’a olan tüm inancı yıkılıyor ve onun karşısına geçerek yüzüne sert bir tokat atıyor. Hem raizda ailesinin hem de Anjali’nin güvenini yitiren Shyam öte yandan içindeki vicdan azabından dolayı kafasının içinde küçük bir bebeğe ait sesler duymaya başlıyor. Khushi, Arnav’ı at binmeye götürmek ister ancak Khushi birlikte film izlemek istediğini söyler. İkili arasındaki yakınlaşma devam etmektedir. 

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası