Bir Garip Aşk 92. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 92. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 92. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 15.03.2016 09:24 GÜNCELLEME 15.03.2016 09:26

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Arnav’ın yaptıklarına karşılık olarak Khushi onun sevdiği yiyeceklerden hazırlar. Arnav ve Aarav arasındaki şaşırtıcı benzerlik ikiliyi gören herkesi şaşkına çevirir. Khushi Aarav’ın Arnav’ın oğlu olduğundan şüphelenmektedir. Aarav’ın babasının kim olduğunu söylememesi üzerine onun okuluna giderek kimlik bilgilerini ele geçirmeye çalışır ancak başarılı olamaz. 

92. Bölüm

Khushi, Arnav ve Aarav arasındaki şaşırtıcı benzerliğin sebebini merak etmektedir. Diğer yandan Arnav’ın kendisi için Jelabi tatlısı hazırlamasına bir teşekkür olarak hazırladığı kekleri onun yatağına götürür. Arnav ailesine Sheenatal’ı tanıtır ancak onlar da tıpkı Khushi gibi Arnav ve Aarav arasındaki benzerliğin sebebini anlamaya çalışırlar. Khushi, Aarav’ın yanına giderek ona babasının kim olduğunu sorar ancak bir yanıt alamaz. Daha sonra Okul Müdürünün yanına giderek Aarav ile ilgili belgeleri almaya çalışsa da başarılı olamaz. Arnav, Khushi’ye Sheental’ın eski kız arkadaşı olduğunu itiraf edecek mi?

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık