Bir Garip Aşk 93. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 93. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 93. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 16.03.2016 11:06 GÜNCELLEME 16.03.2016 11:11

Ekranların tutkuyla izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Khushi ve Arnav’ı eğlenirken gören Sheental ikiliyi kıskanır. DNA raporunda Arnav ve Aarav arasında kan bağı olduğunu okuyan Khushi, Sheental’den hesap sorar. Okuldaki Babalar Günü kutlamasına yalnız katılan Aarav’ın durumuna üzülen Khushi olanları Arnav ile paylaşınca Arnav onun babası olarak okula gider ve kutlamalara katılır. 

93. Bölüm

Sheental, Khushi ve Arnav’ın birlikte eğlendiklerini görünce onları kıskanır. Khushi, Arnav ile Aarav’ın akraba olduğunu doğrulayan DNA sonuçlarını görünce Sheental’ı sorgular ve ona Arnav ile geçmişte neler yaşadıklarını sorar. Aarav’ın okuldaki Babalar Günü kutlamasında yalnız olacağı için üzüldüğünü gören Khushi durumu Arnav’a anlatır. Babasız büyümenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Arnav okula gitmeye karar verir. Babaları ile eğlenen çocuklar kibirli bir şekilde köşede yalnız başına oturan Aarav’ı süzerken Arnav’ın onun babası olarak kendini tanıtarak kutlamaya katılması oradakileri şaşkına çevirir. Babaların oğulları ile birlikte katıldığı müzik yarışmasına katılan Arnav ve Aarav bu yarışmanın galibi olurlar. Diğer yandan Khushi ve Arnav evlilikleri hakkında planlar yapmaktadır.

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!