Bir Garip Aşk 94. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

Bir Garip Aşk 94. bölüm fragmanı yayında
Bir Garip Aşk 94. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 17.03.2016 09:11 GÜNCELLEME 17.03.2016 09:23

Ekranların tutkuyla izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Arnav’a Aarav eskiden bir yetimhanede kaldığını itiraf edince kafası iyice karışan Arnav, Sheental’in kendisine yalan söylediğini anlar. Kısa süre sonra gerçekleri öğrenen Arnav, Aarav’ın Sheental tarafından evlatlık alındığını ve kendisi gibi davranması için eğitildiğini öğrenir. Öte yandan Khushi ve Arnav arasındaki gerilim yerini mutluluğa bırakmıştır.

94. Bölüm

Aarav’ın itiraflarından sonra Sheental’in kendisine karşı kurnazca bir oyun oynadığını anlayan Arnav onu takip etmeye karar verir. Arnav çok geçmeden Sheental’in Aarav’ı bir yetimhaneden aldığını ve onu tıpkı kendisi gibi davranması için eğittiğini öğrenir. Sheental’in amacı Arnav’a çok benzediği için evlatlık aldığı bu çocuğun babasının Arnav olduğunu Raizada malikânesindekilere inandırmak ve kendini aileye kabul ettirebilmektir. Arnav’ın gerçekleri öğrenmesinin ardından planı suya düşen Sheental ortadan kaybolmaya hazırlanıyordur. Diğer yandan Sheental’in yalanı yüzünden kavga eden Khushi ve Arnav’ın arasındaki buzlar erimektedir. 

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi