Bir Garip Aşk 101. bölüm fragmanı yayında

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…

GİRİŞ 26.03.2016 11:52 GÜNCELLEME 26.03.2016 11:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Arnav, Bayan Hindistan adlı güzellik yarışmasına jüri üyesi olarak seçilmiştir. O, Khushi’nin bu yarışmada podyuma çıkacağını öğrenince Khushi’nin elenmemesi için bir çözüm bulmaya çalışır. Öte yandan Raizada ailesi kendileri ile röportaj yapmak isteyen gazetecilerin teklifini heyecanla kabul eder.

101. Bölüm

Arnav Hindistan’ın en güzel kızının seçileceği yarışmada Jüri üyesi olarak görev yapacaktır. Khushi’nin de bu yarışmaya katılacağını öğrenen Arnav, onun diğer modeller karşısında kazanma şansı olmadığını düşünür ve Khushi’ye yardımcı olmak ister. Diğer yandan Gazeteciler Raizada ailesi ile röportaj yapmak istemektedir. Bu teklif evdekiler tarafından büyük bir heyecanla karşılanır. Yarışmanın Organizatörü Vikrant, Khushi’nin kendisine karşı gelmesi üzerine onu diskalifiye etme kararı alır ancak Arnav, Khushi’nin yarışmaya katılması için elinden geleni yapacaktır.

Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

YORUMLAR 5
  • ayça açangül 8 yıl önce Şikayet Et
    bence kuşi senden daha güzelllll
    Cevapla
  • Gökçe yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni çok seviyorum arnav::*8-)
    Cevapla
  • Meryem 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence kushinin filimleri çok güzel
    Cevapla
  • kevser 8 yıl önce Şikayet Et
    kusi çok irenç anjeli ondaqn daha güzel
    Cevapla
  • guleser 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni cok seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi