Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi Şirinkuyu Mahallesi'nde oturan, 6 çocuk babası Hüseyin Karacığa ile 3 yıl önce evlenen Fatma Karacığa, 8 Mart günü aniden ortadan kayboldu. 8 aylık hamile olan Fatma Karacığa'dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Ancak polis ekiplerinin de yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Müge Anlı'nın programına katılan Hüseyin Karacığa ve oğlu Metin Karacığa canlı yayında kavga edince Güvenlik görevlileri müdahale etti ve yayın kesildi. Yayın reklama girdikten sonra Metin Karacığa asker kaçağı olduğu için polis tarafından gözaltına alındı.
Yorumlar 3 Yorum Var
  • vatansever 03.04.2016 12:54
    askerlik bir vatan borcudur ama bedelli askerlik nedir bu borcu parayla odeme seklidir
  • vatansever2 31.03.2016 20:32
    vatansever, 18 ay askerlik yapanla 12 ay askerlik yapan arasinda fark var mi? Doguda askerlik yapanla Batida askerlik yapan arasinda far var mi? Bedelli askerlikle bedelsiz askerlik arasinda fark var mi? Cvp:Elbette fark var ama askeri gitmedigi icin bedel ödeyen de askerligini yerine getirmis olmuyorsa ödedigi para nereye gidiyor? Peki sen askerligini yaptigin süre icinde yedigin ictigin hatta egitim icin attigin merminin dahi parasi kimin cebinden cikiyor?Ya devletten aldigin maas? 3 aylik egitimle terörle dagda savasip sehit olan sehitlerimiz yaralanan gazilerimiz de var onlar ne desin peki? Beterin beteri var dostum...
  • Vatansever 30.03.2016 20:59
    Askerlik başa bela bedelli askerlik yapanların mahkemesi de cezaları iptal edildi biz bedelli yapmadık işimizi gücümüzü bıraktık askere gittik geç gittik diye 2 tane mahkeme açıldı Allah sorsun böyle haksızlık olmaz insanı vatanından soğutuyorsunuz duyun yetkililer!