Sensiz Olmaz 2.bölüm fragmanı yayında

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, büyük bir ilgiyle izlenen Rangrasiya adlı diziyi Sensiz Olmaz adı ile ekranlarına taşıyor.

Sensiz Olmaz 2.bölüm fragmanı yayında
Sensiz Olmaz 2.bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 05.04.2016 08:58 GÜNCELLEME 05.04.2016 09:31

Bollywood Yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrolleri paylaştığı dizinin ikinci bölümü bugün ekrana gelecek. Sensiz Olmaz’da bugün, Paro’nun kaçırıldığını gören Rudra bu duruma kayıtsız kalamaz ve onu kurtarır. Kral Param, Paro’nun ailesinin hayatını kaybettiği saldırının kendisi tarafından planlandığını en yakın adamına söyler. BSD Komutanı Birpur’da büyük bir silah sevkiyatı olacağı istihbaratını alınca konuyla ilgilenmesi için Rudra’yı görevlendirir.

2. BÖLÜM

Rudra, Paro’nun yardım çığlıklarına kayıtsız kalmaz ve onu kötü adamların elinden kurtarır. Birpur Kralı Param en yakın adamlarından biri olan Kesari’ye Birpur halkını sınırları korumakla görevli olan BSD Subaylarına karşı halkı kışkırtmak için neler yaptığını anlatır. Param yıllar önce Paro’nun ailesinin de hayatlarını kaybettiği otobüs saldırısı başta olmak üzere Birpur halkını hedef alan pek çok saldırının kendisi tarafından yapıldığını söyler. Tüm bunlardan habersiz olan Paro ise BSD Subaylarından tüm kalbiyle nefret etmektedir. Bu arada BSD Komutanına Birpur’da yüklü bir silah sevkiyatının olacağına dair önemli bir istihbarat gelmiştir. Komutan bu iş için en güvendiği adam olan Rudra’yı görevlendirir. Rudra gizlice Birpur’a gelir ve Birpur krallığındaki düğün eğlencelerine katılır. Bu sırada Paro  da bir hafta sonra evleneceği kişi olan Varun ile tanışır. 

Genel Hikaye:

Dünya genelinde beğeniyle izlenen Sensiz Olmaz, genç bir köylü kızı olan Parvati ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra arasında yaşanan büyük aşk hikâyesini anlatıyor. Çocuk yaşlarda annesinin evi terk etmesi sonucu psikolojik bir çöküntü yaşayan Rundra, mesleğine tutkuyla bağlı, disipline önem veren amansız ve katı kuralları olan bir subaydır. O kadın-erkek ilişkilerine olan inancını çoktan kaybetmiş, hayatında aşka ve sevgiye yer olmayan bir kişiliğe sahiptir. Aşkı uzak durulması gereken bir güzellik büyüsüne benzeten Rundra’nın tek tutkusu işidir. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Parvati ise uzun yıllar önce, güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda ailesini kaybetmiştir. Ancak Parvati tüm bu olumsuzluklara rağmen hayata olumlu bakmakta ve bir gün seveceği insanı bulacağına inanarak yaşamaktadır. O, Rundra’nın aksine sevginin gücüne inanmaktadır.

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü Sensiz Olmaz 4 Nisan Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı