Sensiz Olmaz 5. bölüm fragmanı yayında

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü Sensiz Olmaz hafta içi her gün 16.00’da Kanal 7'de.

Sensiz Olmaz 5. bölüm fragmanı yayında
Sensiz Olmaz 5. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 08.04.2016 11:09 GÜNCELLEME 08.04.2016 11:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün Birpur halkı BSD Subaylarına karşı duydukları endişeden dolayı Paro’nun kim olduğunu bilmediklerini söylerler. Kral Thakur, Paro’nun kendisi ile ilgili bir şeyler öğrenmiş olabileceğinden korktuğu için Paro’yu ortadan kaldırmak ister. 

5. Bölüm

Yaşanan çatışmanın yaşayan tek tanığı olan Paro, Rudra’nın gözetimindedir. Paro’nun teyzesi ve Birpur halkı BSD Subaylarından korktukları için onu tanımadıklarını söyler. Kral Thakur, Paro’nun teyzesine yeğenini kurtaracağını söyler ancak Kral, Paro’nun kendisi ile ilgili gerçekleri öğrenmiş olabileceğinden dolayı endişe duymaktadır ve onu sorgu odasında öldürmesi için BSD Karargahına sızabilecek bir kiralık katil bulur. Katil eski bir BSD subayı ve aynı zamanda Rudra’nın amcasıdır. Elini kolunu sallayarak girdiği sorgu odasında tam Paro’yu öldürecekken sürpriz bir gelişme yaşanır. Aldığı yaraların ardından kendini toparlayamayan Rudra, sorgu odasında yere yığılır. Paro’da sorgu odasındaki kötü şartlardan dolayı hastalanmıştır. İkisi de hastaneye kaldırılır. Paro’dan kurtulmak için elinden geleni yapan Kral ise bu defa Paro’yu yok etmesi için bir doktorla anlaşır.

YORUMLAR 10
  • sumeyya 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmde çok güzel
    Cevapla
  • ayşenur 8 yıl önce Şikayet Et
    Dizi süper
    Cevapla
  • ayşenur 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence dizi çok güzel ve gayet heyecan verici
    Cevapla
  • hilal 8 yıl önce Şikayet Et
    güzel dizi fena değil
    Cevapla
  • hilal 8 yıl önce Şikayet Et
    dizi hiç güzel değli keşke bir garip aşk devam etseydi barun sobti vardi ve kuşi çok komik ve burda hep ağlıyor yeşil çam filiminde bile bukadar ağlammıyorlar haklı degilmiyim bir garip aşk 10 numarayd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti