Elif'in yeni bölümünde neler olacak?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in yeni bölümünde neler olacak?
Elif'in yeni bölümünde neler olacak?
GİRİŞ 12.04.2016 11:14 GÜNCELLEME 12.04.2016 11:14

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam Arzu, çiftliğe geldiği günden beri hiç güvenmediği Asuman’ın açığını bulmak için uğraşır. Asuman’ı yakın takibe alan Arzu, onun telefon konuşmalarını dinlerken Cemal’in kızı olduğunu duyar. Arzu, bununla da kalmaz Elif ve Cemal bağlantısına da ulaşır.

323. BÖLÜM

Her kesimden izleyicinin yakından takip ettiği Elif’te, Elif’in Cemal’in yanında kaldığını anlayan Arzu, yana yakıla Cemal’in evini bulmaya çalışır. Arzu, onu Elif’e ulaştıracak kişinin Asuman olduğunun farkındadır. Arzu, öncesinde Asuman’ın Kenan’a olan yakınlığını kıskandığından çiftlikte istemezken, Elif’e ulaşmak için birden fikri değişir. Arzu, Tuğçe’yle oynama bahanesi ile sürekli Asuman’la ilgili sorular sorar. Ebru gittiğinden beri yüzü gülmeyen Rabia’nın durumu gittikçe kötüleşir. Onun bu haline çok üzülen Elif ve İnci Ebru’dan haber almak için Asuman’dan yardım isterler. Asuman ise, Elif’in yerini öğrenmeye çalışan Arzu’nun ekmeğine yağ sürdüğünü bilmeden, kızlar adına Suzan’dan yardım ister. Arzu, Suzan’a istediğini yaptırabilecek mi?

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz

Müzik: Korhan Nart

Senaryo: Rüya İstanbul

Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez

Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  

Yapım: Green Yapım

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor