Sensiz Olmaz 9. bölüm fragmanı yayında

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün Paro, Rudra’nın geçmişte neler yaşadığını öğrenir.

Sensiz Olmaz 9. bölüm fragmanı yayında
Sensiz Olmaz 9. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 14.04.2016 11:09 GÜNCELLEME 14.04.2016 11:11

Rudra kendisi için hazırlanan doğum günü partisinde hayatını mahvetmekle suçladığı annesini görür. Duygusal anların yaşanacağı bölümde ikiliyi bekleyen büyük bir tehdit vardır. 

9. Bölüm

Paro, Rudra’nın annesinin o henüz çocukken evden kaçtığını öğrenir ve Rudra’nın acımasız biri olmasının bu olayla alakalı olduğunu anlar. Mohini sürekli Paro’nun üzerine giderek onu aşağılamaya devam eder. Rudra, Paro’ya eğer Birpur’daki silah kaçakçılığını itiraf ederse kendisinin bu işten ufak bir ceza alarak kurtulacağını söyler ancak Paro bu teklifi reddeder. Rudra için sürpriz bir doğum günü partisi hazırlanmaktadır ancak Rudra’yı bekleyen asıl sürpriz annesinin onu görmeye gelmiş olmasıdır. Rudra çocukluğundan beri yaşadığı kötü günleri unutup yeni bir sayfa açmaya kararlıdır. Öte yandan Varun’un kardeşi abisinin intikamını almak için Rudra ve Paro’yu öldürmeye karar verir. Bakalım Rudra ve Paro ondan kurtulabilecek mi?

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye

Yönetmen: Sidharth Sengupta
Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia
Yapım Yılı: 2013
Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah
Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Rangrasiya

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan