Elif babası ile karşılaşıyor!

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal7’de

Elif babası ile karşılaşıyor!
Elif babası ile karşılaşıyor!
GİRİŞ 15.04.2016 11:53 GÜNCELLEME 15.04.2016 11:53

Yüreklere dokunan Elif’in bu bölümünde, yaşadıkları sıkıntıları biraz olsun hafifletmek isteyen Zeynep, Selim’e doğum günü sürprizi hazırlar. Tüm çiftlik halkının katıldığı doğum günü partisine Selim’in gelmemesi şok etkisi yaratır.

326. BÖLÜM

Pelin’i yaşadığı zor durumdan kurtarmak amacında olan Selim, iyi niyetinin kurbanı olur. Pelin, Selim’in yanında kalması için ondan başka kimsesinin olmadığını söyler ve Selim’in omzunda ağlar. Onu o halde bırakmak istemeyen Selim’se Pelin’in hain planından habersizdir. Selim’in onu koruması ve ilgi göstermesinden oldukça menün olan Pelin Selim’den hoşlanmaya başlar. Pelin’i Koray tehlikesinden korumanın derdine düşen Selim, günler öncesinden doğum günü için hazırlık yapan Zeynep’in sürprizine gidemez. Melek, Elif’le ilgili daha detaylı bilgi edinmek için gittiği Muhsin’in evinde duydukları üzerine kahrolur. Annesinin yüzünü net bir şekilde hatırlamaya başlayan Elif’se bu kez ona ulaşmanın yolunu biliyor gibidir. Annesini arayan Elif’in, karşısında Kenan’ı görmesi ile iyice kafası karışır. Arzu, sonunda ne yapar eder Gonca’nın Serdar’la kaçtığını babasına kanıtlar. Gonca ve Serdar’ın fotoğraflarını gören Necdet’se Serdar’a tercih edildiği düşüncesi ile yıkılır. 

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor.

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin
Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak