Elif’in 330. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif’in 330. Bölümünde Neler Yaşanacak?
Elif’in 330. Bölümünde Neler Yaşanacak?
GİRİŞ 21.04.2016 10:25 GÜNCELLEME 21.04.2016 10:25

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’in bu bölümünde Cemal, Elif’in hayatını korumak için Rabia’nın evine götürür. Bu durum Arzu’yu yıldırmaz ve Rabia’nın yaşadığı yeri bulur. 

Elif’in 330. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Arzu bu kez amacına ulaşmak için her yolu dener. Arzu bir adamı Elif’in babası rolüne sokar ve Rabia’nın evine gönderir. Yaşlı kadını ikna eden adam Elif’i alıp Arzu’ya götürür. Elif’i öldürmek için götürdüğü yerde, Arzu’nun ayarladığı adamın başına bir terslik gelir. Elif, bu durumdan yararlanarak yolda gördüğü kızın bisikletini ödünç alır ve oradan kaçmayı başarır. Hiç ummadığı anda karşısında Necdet’i gören Gonca’nın kaçacak yeri kalmamıştır. Necdet Gonca’yı da alıp eve getirir. Gonca’yı bulamayan Serdar çok üzülür ve Necdet’in onu eve götürdüğünü düşünür. Bunun üzerine gizlice Gonca’yı görmeye giden Serdar’ı, Necdet’in adamları köşeye sıkıştırır. Serdar ise beklemediği birinin yardımını görür. Çiftlikte yas havası devam ederken Melek, gördüğü rüyanın etkisiyle Kenan’la harekete geçer.

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak