Elif'in mezarı açılıyor!

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in mezarı açılıyor!
Elif'in mezarı açılıyor!
GİRİŞ 22.04.2016 11:04 GÜNCELLEME 22.04.2016 11:04

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’in bu bölümünde, Melek’in içinde bir huzursuzluk vardır, bir türlü Elif’in gerçekten öldüğüne inanmaz. İçten içe Elif’in yaşadığına dair umut besleyen Melek, olanların etkisi ile rüyasında Elif’i görür.

331. Bölümde neler olacak?

Melek’in gördüğü rüyayı Kenan’a anlatması ile harekete geçerler ve Elif’in mezarını açtırmaya karar verirler. Mezarın boş olduğunu gören Melek ve Kenan sevinçle çiftliktekilere müjdeli haberi verirler. Melek’in yaşadığını öğrenen çiftlik halkı bayram eder. Melek’le Kenan, kızlarını bulmak için tekrar kolları sıvar. Muhsinlerin hazırladıkları sahte raporu daha detaylı incelemek üzere karakola giden Melek ve Kenan öğrendikleri karşısında şok yaşar. Hazırlanan raporda Arzu’nun adını gören Kenan, öfkeden ne yapacağını şaşırır. Kenan bu defa sınırları fazlası ile aşan Arzu’nun cezasını vermeye kararlıdır. Melek ise ne olursa olsun Elif’in yaşadığını bildiği için mutludur. Gonca ve Serdar cephesinde durumlar karışır. Necdet’in esareti altına tekrar dönen Gonca, kendisini her şeyden soyutlamış vaziyette sürekli Serdar’ı düşünür. Gonca’nın bu haline üzülen Erkut, ona yardımcı olmaya çalışır. Serdar konusunda Erkut’a güveneceğini düşünen Gonca’nın aklında bir plan vardır. 

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor