Benimsin 5. bölüm fragmanı yayında

Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, hafta sonları saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Benimsin 5. bölüm fragmanı yayında
Benimsin 5. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 22.04.2016 11:06 GÜNCELLEME 22.04.2016 11:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, düğün günü yaşananlardan dolayı oğlu Zain’i sorumlu tutan Usman Bey, onun Aaliya ile evlenmesine karar verir. Zain ise Aaliya’dan ailesine bu evliliği istemediğini söylemesini istese de Aaliya, Ghulam Bey’in durumunu görünce bir şey söyleyemez.

5. BÖLÜM

Zişan’ın ailesinin Aaliya hakkındaki suçlamalarını reddeden Ghulam Bey yaşananlara daha fazla dayanamaz ve fenalaşır. Onun bu durumunu gören Usman Bey yaşananların sorumlusunun oğlu Zain olduğunu düşünür ve onun Aaliya ile evlenmesine karar verir. Hem Zain hem de annesi Sureyya bu evliliğe karşı çıksa da Usman Bey son sözünü söylemiştir. Zain, Aaliya ile baş başa kaldığında ondan babası Ghulam’ın yanına giderek bu evliliği istemediğini söylemesini ister. Aaliya, Zain’e söz verdiği halde babasının yanına gittiğinde onun hasta halini görünce tek kelime etmez. Sureyya hanım Zain’e bir miktar para vererek onun kaçmasını istese de Zain, Usman Bey’i bir kez daha üzmemek için bu teklifi reddeder. Düğünden sonra Shabana, Zain’den kızına sahip çıkmasını ister ancak Zain, Aaliya’ya karşı büyük bir öfke hissetmektedir.

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, hafta sonları saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye:

Yönetmen: Maan Sinh Minku, Ankur Bhatiya
Oyuncular:  Harshad Arora, Preetika Rao,
Yapım Yılı: 2013
Dil: Hint
Ülke: Hindistan
Tür: Romanti
Senaryo: Sonali Jaffer
Orijinal Adı: Beintehaa

YORUMLAR 2
  • Ceren 7 yıl önce Şikayet Et
    Benimsin çok güzel
    Cevapla
  • beyza 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizi seviyorum aliya ve zain
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!