Elif'in yeni bölümünde neler olacak?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in yeni bölümünde neler olacak?
Elif'in yeni bölümünde neler olacak?
GİRİŞ 25.04.2016 12:40 GÜNCELLEME 25.04.2016 12:40

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Arzu’nun Elif’ten nefret ettiğini herkes bilse de, onu öldürecek duruma gelmesine çiftlik halkı oldukça şaşırır. Melek ve Elif’in olmadığı bir hayatı düşleyen Arzu, Kenan’ı Melek’e yakınlaştırdığının farkında değildir. 

332. Bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Tüm bu olanların ardından Kenan ve Melek, Arzu’yla yüzleşmek için onun karşısına geçer. Bu karşılaşma Melek için hiç de hayırlı olmayacaktır. Arzu’nun elinden bir şekilde kurtulmayı başaran Elif, Rabia’nın evinde yaşamaya devam eder. Rabia’dan anne şefkati gören küçük kız, onun evinde biraz olsun huzurlu hisseder. Yaşlı kadının dükkanlarını kendi üstüne geçirmek için hain planlar yapan Cemal, Elif sayesinde amacına ulaşamaz. Arzu’nun Elif’i öldürmek için yaptıklarını öğrenen Necdet ise ona çok kızar ve bir süreliğine evden uzaklaştırarak cezalandırır. Selim’e olan ilgisi bir türlü bitmeyen Pelin, aklı sıra Selim’i kıskandırmak için Koray’la tekrar yakınlaşır. Bunun yanında Serdar’la kaçma planı yapan Gonca, ancak Erkut’un yardımı ile Necdet’ten kurtulacağını düşünür ve Erkut’un iyi niyetinden faydalanmaya çalışır.

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı