Melek'i hayata Elif'in varlığı döndürüyor

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Melek'i hayata Elif'in varlığı döndürüyor
Melek'i hayata Elif'in varlığı döndürüyor
GİRİŞ 26.04.2016 15:56 GÜNCELLEME 26.04.2016 15:56

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Melek’in sağlık durumu tüm ciddiyetini korurken, Kenan olanlardan kendisini sorumlu tutar. Melek’e sahip çıkan Kenan, başucundan hiç ayrılmaz.

333. bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Kenan, Arzu’nun yaptıklarının bedelini Melek’in ödediğini düşünür ve kahrolur. Melek’in sağlığına kavuşması için elinden geleni yapar. Ancak Melek’i hayata döndüren Elif’in varlığı olacaktır. Serdar ve Gonca arasındaki iletişim Erkut sayesinde kurulur. Necdet’ten habersiz Gonca’ya yardım eden Erkut’un asıl amacı nedir? Gonca bir yandan Serdar’la kavuşma hayalleri kurarken bir yandan da Necdet’in hamileliğine gösterdiği ilgiden iyice sıkılmıştır. Cemal, Rabia’nın kirasından çaldığı para ile kumar oynar ve tüm parayı kaybeder. Selim’i kıskandırma çabaları işe yaramayan Pelin ise ne olursa olsun Selim’in peşini bırakmaz. Annesini yavaş yavaş hatırlayan Elif, Hamit’in de yardımı ile Melek’e bir adım daha yaklaşır.

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek