Hamit’in planı işe yarayacak mı?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Hamit’in planı işe yarayacak mı?
Hamit’in planı işe yarayacak mı?
GİRİŞ 28.04.2016 12:38 GÜNCELLEME 28.04.2016 12:38

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Melek’i merdivenlerden iterek yaralanmasına neden olan Arzu, babasının yardımı ile polislerden kaçmayı başarır. Birkaç gün yoğun bakımda kalan Melek ayaklanır ve Elif’in izini sürmeye devam eder.

335. bölüm

Hamit’in planı işe yarayacak mı?

Elif’i bulmak için tek yürek olan Kenan ve Melek hep yan yanadır. Telefonda annesinin sesini duyan Elif çok mutludur ve annesini bulmak konusunda daha kararlı hareket eder. Hastane dönüşü Nurten’in evine giden Melek ve Kenan, kapıda Elif’in olduğundan habersizdir. Annesi ile Elif’in arasında yalnızca bir kapı vardır. Elif’le karşılaşmayan Kenan ve Melek üzgün bir şekilde çiftliğe döner. Elif’in telefon ettiğini ve yaşananları öğrenen çiftlik halkı çok şaşırır. Kenan, Melek’in yanında daha güvende olduğunu düşündüğünden eve dönmesine izin vermez. Böylece Melek, çiftlikte kızının yatağında uyur. Elif ise İnci’ye annesinin sesini duyduğunu anlatır. Elif annesine kavuşamadığı için büyük bir çaresizlik içindeyken Hamit’in aklına Melek’e dair yeni bir fikir gelir. Bu kez Hamit’in planı işe yarayacak mı?

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi