Elif, yeni bölümde tüm gerçekleri hatırlıyor

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif, yeni bölümde tüm gerçekleri hatırlıyor
Elif, yeni bölümde tüm gerçekleri hatırlıyor
GİRİŞ 29.04.2016 15:20 GÜNCELLEME 29.04.2016 15:20

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, başından beri küçük kızın yaşadıklarını bilen ve annesini göremeyen Elif’in haline üzülen Hamit’in yeni bir planı vardır. Hamit fikrini Elif’e anlatmasıyla harekete geçerler.

336. bölümünde neler olacak?

Melek’i merdivenlerden iten Arzu’yu Çatalca’daki eve gönderen Necdet’in kızgınlığı hala geçmemiştir. Necdet tarafından cezalandırılan Arzu, evde hapis olmaktan çok sıkılır. Ancak, polislerin her yerde onu aradığından habersizdir. Gonca ise gerçekten hamile olmadığını Necdet’ten saklamaya devam eder. Doktor kontrolü yaklaşan Gonca bu durumu gizlemek için gene Erkut’tan yardım ister ve sahipleneceği çocuğu bulur. Arzu, Elif’in ölmesi fikri ile tüm sorunlarının biteceğini düşünürken Kenan’la arası iyice bozulmuştur. Kenan, Melek’i gözünün önünden ayırmak istemez ve bir süre daha çiftlikte yaşamasını teklif eder. Elif’le Hamit’in planı nihayet işe yaramıştır. Elif, sonunda annesini bulmuş, tam ona doğru koşarken gördüğü manzara karşısında kendiliğinden durmak zorunda kalır ve her şeyi hatırlamaya başlar. Yaşadıklarını nihayet hatırlayan Elif, hepsini Rabia’ya anlatır.

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu