Elif'in yeni bölümünde neler yaşanacak?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in yeni bölümünde neler yaşanacak?
Elif'in yeni bölümünde neler yaşanacak?
GİRİŞ 02.05.2016 12:20 GÜNCELLEME 02.05.2016 12:20

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Melek’le karşılaşan Elif annesini görmesi ile biranda her şeyi hatırlar. Ancak annesinin yanına gidemez. Elif ve Melek’in kavuşmasının önündeki tehlikeli durum devam eder.

337. bölümde Rabia’nın çözümü işe yarayacak mı?

Elif ne olursa olsun bu kadar yakınlaşmalarının ardından en kısa zamanda annesinin onu bulacağını düşünür. Eve geldiğinde tüm olanları Rabia’ya anlatır. Duyduklarına inanamayan yaşlı kadın Elif’in haline çok üzülür. Rabia, Elif’i annesine teslim etmeye kararlı olsa da Elif, annesi hakkındaki endişelerini ona anlatınca vazgeçmek zorunda kalır. Arzu, Melek’e verdiği zararla kalmaz evine gidip tehditler savurur. Bunu öğrenen Kenan ise Arzu’dan her türlü tehlikenin geleceğini bildiğinden Melek’i çiftlikte kalması için ikna etmeye çalışır. Ancak Melek, Kenan’ın teklifini kabul etmez. Polisler ise evin deposunda saklanan Arzu’yu aramaya devam eder. Elif, annesiyle yaşadığı güzel günleri ve anıları Rabia’ya anlatınca yaşlı kadın daha fazla dayanamaz ve Elif’i annesine götürmek için bir çözüm bulur.

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak