Paramparça 64. yeni bölüm fragmanı şok gelişmeler

Ekranların çok sevilen dizisi Paramparça 64. yeni bölüm fragmanı yayımlandı.Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, senaryosu Yıldız Tunç’un, yönetmenliğini Altan Dönmez’e ait Paramparça'nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Bu akşam yayınlanacak Paramparça 64. yeni bölümde neler yaşanacak? Paramparça 64. yeni bölüm şok gelişmler neler? hepsi haber7.com'da

Paramparça 64. yeni bölüm fragmanı şok gelişmeler
Paramparça 64. yeni bölüm fragmanı şok gelişmeler
GİRİŞ 02.05.2016 17:28 GÜNCELLEME 02.05.2016 19:58

Pazartesi günlerinde Türkiye'yi ekrana kilitleyen dizi Paramparça'da bu hafta şok gelişmeler ve sürpriz olaylar var.Paramparça 64. yeni bölüm fragmanını ve bu haftaki bölümde neler yaşanabileceğine dair yorumları siz meraklıları için hazırladık.İşte Paramparça yeni bölüm fragmanı ve muhtemel gelişmeler haberimizde.

PARAMPARÇA 64. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

O, Senin çocuğun değil! 

Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım’ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur. 

İntikam için Candan'la işbirliği 

Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara, işin ucunun Candan-Ozan beraberliğine kadar gideceğini aklına bile getirmez. Candan ve Ozan’ın hayli samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarını gören Cihan beyninden vurulmuşa döner. 

Boşanmak istiyorum!

Öte yandan Ayşe’ye her geçen gün tutkuyla bağlanan Cihan, Dilara’ya boşanmak istediğini söyler. Dilara bu durumu mutlulukla karşılarken olan olur; Cihan, Harun ile Dilara’nın hala görüştüklerini öğrenir. 

PARAMPARÇA'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Medyada yer alan mutlu aile tablosu fotoğrafları ortalığın karışmasına sebep olur. Ayşe, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşünür. Harun ise, oğlu Demir’i Cihan ile görünce beyninden vurulmuşa döner. Üzerine bir de Maide Hanım, “Dilara seni oyalıyor” deyince, Harun soluğu yalıda alır.

En zor karar

Harun’un Demir’i kaçırmasına engel olamayan Dilara, Cansu ile birlikte Harun’un peşine düşer. Harun, Dilara’ya seçme şansı bırakmayacak bir teklifle gelir. Ya Cihan ve çocuklarını bırakıp kendisiyle gelecek ya da bir daha bebeğinin yüzünü göremeyecektir...

PARAMPARÇA KADROSU

Erkan Petekkaya - Cihan
Ebru Özkan - Dilara
Barış Falay - Harun
Ahu Yağtu - Candan
Şükran Ovalı - Psikiyatrist Ayşe
Nursel Köse - Keriman
Alina Boz - Hazal
Leyla Tanlar - Cansu
Cemal Hünal - Alper
Tolga Tekin - Özkan
Hümeyra - Maide
Burak Tozkoparan - Ozan
Civan Canova - Rahmi

PARAMPARÇA NE ZAMAN?

Bölüm: 64

Tarih: 1 Mayıs Pazartesi

Saat: 20:00

Yayın: Star TV

Paramparça 64. bölüm fragmanı yayınlandı. Star'da Pazartesi akşamları yayınlanan Paramparça 64. bölümde bu akşam Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Haberimizden Paramparça 64. bölüm fragmanını izleyebilir dizide bu hafta neler yaşanacak detaylıca öğrenebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi