Sensiz olmaz 22. bölüm fragmanı (3 Mayıs) izle: Sensiz olmaz 21. bölüm (2 Mayıs) izle

Sensiz olmaz hafta için her gün saat 16.00'da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Sensiz Olmaz 22. bölümde Rudra zehirleniyor ve durumu çok kritik! Sensiz Olmaz 22. bölüm fragmanına ve Sensiz Olmaz 21. bölümüne haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

GİRİŞ 03.05.2016 12:07 GÜNCELLEME 03.05.2016 12:07

Sensiz Olmaz 22.bölümüyle bu gün saat 16.00'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Sensiz Olmaz'da bugün neler yaşanacak? Rudra neden zehirleniyor. Sensiz Olmaz 22.bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Orjinal adı Rangrasiya, olan dizinin yapım yılı 2013. Sensiz Olmaz dizinin yönetmen koltuğunda Sidharth Sengupta oturuyor. Sevilen hint dizisinin başrollerinde  Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia ve Sanjiv Jotangia yer alıyor. Sensiz Olmaz adlı Hİnt yapımı filmin senaristliği Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah ait. Sevilen Hint dizisinin 2 Mayıs Salı günü yayınlanacak bölümünde neler yaşanacak? Sensiz Olmaz 22. bölüm fragmanına ve özetine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sensiz olmaz 22. bölüm fragmanı yayında

Paro’nun kendisini affetmesi için Generalle konuştuğunu duyan Rudra bu duruma çok kızar. Konakta yeniden söz sahibi olmak isteyen Mohini, Rudra ve Paro’yu zehirleyerek ortadan kaldırmak ister. Zehirden etkilenen Rudra, Paro sayesinden son anda hayatta kalmayı başarmıştır ancak durumu kritiktir. 

SENSİZ OLMAZ 22. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Paro, Rudra’nın kendisine yaptığı şakanın ardından BSD Generali ve eşi karşısında küçük duruma düştüğü için onunla küsmüştür. Rudra ise ona kendini affettirebilmek için kendisinden hiç beklenmeyen bir sürpriz yapar. Paro’nun BSD’ye geri dönmesi için Generale yalvardığını öğrenen Rudra’nın sinirleri iyice gerilmiştir. Öte yandan Mohini’nin Rudra ve Paro’yu ortadan kaldırmak için tehlikeli bir planı vardır. O, Saygı Töreninin arkasından ritüeller gereği yenilmesi gereken yiyeceklerin içerisine zehir atar. Törenin ardından odasına çıkan Rudra fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Olup bitenlere bir anlam veremeyen Maithili bu işin arkasında Mohini’nin olduğuna dair çok önemli ipuçlarına ulaşır. Ancak Mohini, Rudra’nın bilincinin yerine geldiğinde kendisinden hesap sormasından korktuğu için onu yeniden ortadan kaldırmaya çalışacaktır. Mohini amacına ulaşabilecek mi?

SENSİZ OLMAZ 22. BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

BSD Generalinin eşi için düzenlediği baloya gidecek olan Rudra, Paro’yu da yanında götürür. Mohini’den parasını alamayan Devyani bir kez daha konağa gelir.

SENSİZ OLMAZ 21. BÖLÜM İZLE 

sensiz Olmaz 21.bölümde sosyal yardım kuruluşundan gelen yetkililere Rudra’nın Paro’ya kötü davrandığını kanıtlamak için onu yaralayan ve suçu da Rudra’nın üzerine atan Mohini köşeye sıkışmıştır. Rudra onu Paro’dan uzak durması konusunda uyarır. General Singh’in eşi Geetanjali için Jaipur’da verdiği evlilik yıldönümü balosuna gitmeye hazırlanan Rudra, Paro’nun güvenliği için onu da beraberinde götürmeye karar verir. Birpur’da büyüdüğü için şehir hayatına yabancı olan Paro balonun düzenleneceği otelde gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Generalin eşi Paro’yu balo öncesi düzenlenen kokteylde göremeyince Rudra’dan onu getirmesini ister. Bu sırada düğün günü evi ateşe veren ve Hizmetçi Devyani gecenin bir vakti Mohini’nin kapısını çalar ve ondan yüklü miktarda para ister. Konuşmalara kulak misafiri olan Maithili neler olup bittiğini anlamak için Devyani’yi takip eder. Diğer yandan otelde baş başa zaman geçirmeye fırsat bulan Rudra ve Paro yavaş yavaş birbirlerine yakınlaşmaya başlar.

Sensiz Olmaz 22.bölüm yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 22. BÖLÜM İZLE

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat