Sensiz Olmaz 23. yeni bölüm izle: 4 mayıs çarşamba

Sensiz Olmaz yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara geliyor. Sensiz Olmaz 23. bölümde neler yaşanacak? Hastaneye kaldırılan Rudra beklenmedik bir şekilde kendine gelir. Maithili, Mohini hakkında öğrendiklerini Paro’ya anlatır. Köşeye sıkışan Mohini kendini kurtarabilecek mi? Sensiz Olmaz 23. bölüm fragmanına ve Sensiz Olmaz son bölüm özetine haber7. com'dan ulaşabilirsiniz.

GİRİŞ 04.05.2016 15:43 GÜNCELLEME 04.05.2016 15:43

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Mohini’nin kendisini zehirlemesinin ardından hastaneye kaldırılan Rudra beklenmedik bir şekilde kendine gelir. Maithili, Mohini hakkında öğrendiklerini Paro’ya anlatır. Köşeye sıkışan Mohini kendini kurtarabilecek mi?

Sensiz Olmaz 23. bölüm yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 23. BÖLÜM

Sensiz Olmaz 23. Bölümde neler yaşanacak? 

Doktor, Maithili’ye test etmesi için kendisine verdiği yiyeceğin içerisinde Mohini’nin odasında bulduğu demir tozlarının olduğunu doğrular. Hayati tehlikesini koruyan Rudra tam da kendisinden umutların kesildiği bir anda uyanır. Bu beklenmedik gelişme Mohini ve Sumer’de büyük bir endişe yaratır. Maithili, Paro’ya düğün günü Dilsheer’in odasında çıkan yangının ve Rudra’nın zehirlenmesinin arkasında Mohini’nin olduğunu anlatır. Başından beri Mohini’den kuşkulanana Paro, herkesin bir arada bulunduğu bir kahvaltı masasında bildikleriyle onu köşeye sıkıştırır. Paro doğruyu söylediğini ispatlamak için Mohini’den Rudra’yı zehirlediğinden şüphe ettiği yiyecekten yemesini ister. Zor duruma düşen Mohini kendisine karşı duyulan şüphelerin yersiz olduğunu kanıtlamak için o yiyecekten yer ve kısa bir süre sonra fenalaşır. Herkesin güvenini yitiren Mohini çareyi oğlu Sumer’i suçlamakta bulur. Bu sırada Dilsheer’de sürpriz bir şekilde geri dönmüştür.

Sensiz Olmaz 23. bölüm fragmanı yayında

Orjinal adı Rangrasiya, olan dizinin yapım yılı 2013. Sensiz Olmaz dizinin yönetmen koltuğunda Sidharth Sengupta oturuyor. Sevilen hint dizisinin başrollerinde  Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia ve Sanjiv Jotangia yer alıyor. Sensiz Olmaz adlı Hİnt yapımı filmin senaristliği Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah ait. Sevilen Hint dizisinin 2 Mayıs Salı günü yayınlanacak bölümünde neler yaşanacak? Sensiz Olmaz 22. bölüm özetine haberimizden ulaşabilirsiniz.

SENSİZ OLMAZ 22. BÖLÜM İZLE 

SENSİZ OLMAZ 22. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Paro’nun kendisini affetmesi için Generalle konuştuğunu duyan Rudra bu duruma çok kızar. Konakta yeniden söz sahibi olmak isteyen Mohini, Rudra ve Paro’yu zehirleyerek ortadan kaldırmak ister. Zehirden etkilenen Rudra, Paro sayesinden son anda hayatta kalmayı başarmıştır ancak durumu kritiktir. 

SENSİZ OLMAZ 22. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN 

Paro, Rudra’nın kendisine yaptığı şakanın ardından BSD Generali ve eşi karşısında küçük duruma düştüğü için onunla küsmüştür. Rudra ise ona kendini affettirebilmek için kendisinden hiç beklenmeyen bir sürpriz yapar. Paro’nun BSD’ye geri dönmesi için Generale yalvardığını öğrenen Rudra’nın sinirleri iyice gerilmiştir. Öte yandan Mohini’nin Rudra ve Paro’yu ortadan kaldırmak için tehlikeli bir planı vardır. O, Saygı Töreninin arkasından ritüeller gereği yenilmesi gereken yiyeceklerin içerisine zehir atar. Törenin ardından odasına çıkan Rudra fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Olup bitenlere bir anlam veremeyen Maithili bu işin arkasında Mohini’nin olduğuna dair çok önemli ipuçlarına ulaşır. Ancak Mohini, Rudra’nın bilincinin yerine geldiğinde kendisinden hesap sormasından korktuğu için onu yeniden ortadan kaldırmaya çalışacaktır. Mohini amacına ulaşabilecek mi? Tüm soruların cevabı Sensiz olmaz 22. bölümde cevap buldu.

SENSİZ OLMAZ 23. BÖLÜM FRAGMANI 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak