Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı hangisi?

Türkiye'nin en çok takip edilen ve en çok kanal değiştirmesiyle bilinen Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon hangi kanalda olacak? Yayınladığı ilk yıllardan beri sinema dünyasının en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda olacak sorusu yanıt buldu.

 Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı hangisi?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı hangisi?
GİRİŞ 05.05.2016 16:20 GÜNCELLEME 05.05.2016 16:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hiç kuşkusuz 10 seneden fazla bir süre boyunca Türkiye'nin gündeminden hiç düşmeyen ekranların en popüler dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu, Show TV'de başlayan yayın hayatına sürekli kanal değiştirerek devam ediyor.Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda yine kanal değişikliğine gidererek izleyicisine farklı ekrandan ulaşmayı hedefliyor.Peki Kurtlar Vadisi Pusu’nun Eylül 2016 sezonu kanalı belli oldu. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda olacak? bu sorunun yanıtı açıklandı.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA OLACAK?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu, önümüzdeki sezon hangi kanalda devam edeceği belli oldu. Daha önceki yıllarda Kanal D, ATV, Star TV, TNT, Show Tv gibi birçok kanalda dolaşan dizinin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Dizi yeni sezonda yine Kanal D’de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Kanal D yöneticilerinin diziyi elden kaçırmamak için yapımcıyla ön anlaşma imzaladığı da kulislerde konuşulanlar arasında. Kurtlar Vadisi Pusu 14. sezonuyla Eylül 2016’dan itibaren, yine kendi gününde ve saatinde Kanal D’de olacak.

GEZMEDİĞİ KANAL KALMADI

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ardından Kanal D, ATV, Star TV, TNT gibi kanallarda yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D ekranlarına dönüş yapmıştı. Çok kanal dolaşması ile bilinen Vadi'nin önümüzdeki sezon hangi nerede yayınlanacağıyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi önümüzdeki sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 294. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi?  Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak? Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 294. yeni bölümünde yanıt bulacak.

Finalinde büyük bir sürprizle de karşılaşacağımız Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile kendi gününde, kendi saatinde Kanal D'de!

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜMDE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 294. bölüm fragmanu yayınlandı ve bu hafta dizide yeni bölümde beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalacağımız  ortaya çıktı. Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye'den İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya'dan gelen sürpriz ne olacak? Anadolu'nun Gölge' ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu'nun izini bulabilecek mi? Finalinde büyük bir sürprizle de karşılaşacağımız Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile kendi gününde, kendi saatinde Kanal D’de!

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta Gölge'nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil'e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil'den hücre evinin adresini isteyecek. Peki, Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Profesör Anadolu'nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat'ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu'nun vereceği cevap karşısında Gölge'nin tepkisi ne olacak? Türkiye'nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.

YORUMLAR 2
  • bir dost 7 yıl önce Şikayet Et
    kvp nin reytingleri bayağa bir düştü artık. fazla izlenmiyor ama yinede en iyi5 dizi arasına girer
    Cevapla
  • Düzgün köse 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi flash tv de olmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri