Sensiz Olmaz 25. bölüm fragmanı yayınlandı! (6 Mayıs 2016) Sensiz olmaz 24. bölüm- izle

Sensiz Olmaz 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Sensiz Olmaz 25. bölümde bugün, Kral’dan kaçtığını söyleyerek BSD Karargahına sığınan Laila, Rudra’nın yanına gelir. Onun söylediği yalanlara inanan Paro, Rudra’dan Laila’nın yanlarında kalmasını ister. Sensiz Olmaz 25. bölümde neler yaşanacak? İşte Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanı haber7.com'da..

GİRİŞ 06.05.2016 10:01 GÜNCELLEME 06.05.2016 10:01

Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Sensiz Olmaz(Rangrasiya) hafta içi her gün saat 16.00'da izleyicisiyle buluşuyor. Peki Sensiz Olmaz son bölümde neler yaşanacak? Sensiz Olmaz 24. bölüm özetine ve Sensiz Olmaz 25. bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz. 

SENSİZ OLMAZ 25. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sensiz Olmaz'da bugün, Kral’dan kaçtığını söyleyerek BSD Karargahına sığınan Laila, Rudra’nın yanına gelir. Onun söylediği yalanlara inana Paro, Rudra’dan Laila’nın yanlarında kalmasını ister. Mohini ile işbirliği yapan Laila, Paro’nun gözlerini kör etmeye çalışır. 

Rudra, annesinin evi terk etmesinin ardından neler yaşadığı kötü günleri Paro’ya anlatır. Bu sırada bir BSD Subayı, Rudra’yı arayarak Kral Thakur’un elinden güçlükle kaçan bir kadının kendisi ile görüşmek istediğini söyler. Duruma bir anlama veremeyen Rudra, subaydan o kadını konağa getirmesini ister. Bu kadının ilk başta annesi Mala olduğunu düşünse de kapıya gelen kişi Laila’dır. Laila’nın anlattığı hikayeye inanmayan Rudra onu göndermek ister fakat Paro onun iyileşinceye kadar kendileri ile birlikte kalmasını ister. Rudra ve Paro’nun mutluluğunu kıskanan Laila kısa süre sonra gerçek yüzünü göstererek Mohini ile işbirliği yapar. Laila’nın planı Paro’nun gözlerini zarar görür.

SENSİZ OLMAZ 25. BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ 24. BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ 24. BÖLÜM ÖZETİ

Sensiz Olmaz 24. bölüm dün ekranlara geldi. Peki Kanal 7 ekranlarının sevilen hint dizisinde dün neler yaşandı? Sensiz Olmaz 24. bölümü dün öğleden sonra seyircisi ile buluştu. Sensiz Olmaz son bölümde Rudra'nın uyanmasıyla birlikte Mohini teleşa kapılıyor.

Sensiz Olmaz 24. bölümü dün öğleden sonra seyircisi ile buluştu. Sensiz Olmaz 24. bölümde doktor, Maithili'ye test etmesi için kendisine verdiği yiyeceğin içerisinde Mohini'nin odasında bulduğu demir tozlarının olduğunu doğrular. Hayati tehlikesini koruyan Rudra tam da kendisinden umutların kesildiği bir anda uyanır. Bu beklenmedik gelişme Mohini ve Sumer'de büyük bir endişe yaratır. Maithili, Paro'ya düğün günü Dilsheer'in odasında çıkan yangının ve Rudra'nın zehirlenmesinin arkasında Mohini'nin olduğunu anlatır. Başından beri Mohini'den kuşkulanan Paro, herkesin bir arada bulunduğu bir kahvaltı masasında bildikleriyle onu köşeye sıkıştırır. Paro doğruyu söylediğini ispatlamak için Mohini'den Rudra'yı zehirlediğinden şüphe ettiği yiyecekten yemesini ister. Zor duruma düşen Mohini kendisine karşı duyulan şüphelerin yersiz olduğunu kanıtlamak için o yiyecekten yer ve kısa bir süre sonra fenalaşır. Herkesin güvenini yitiren Mohini çareyi oğlu Sumer'i suçlamakta bulur. Bu sırada Dilsheer'de sürpriz bir şekilde geri dönmüştür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi