Elif'in geç gelen mutluluğu

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in geç gelen mutluluğu
Elif'in geç gelen mutluluğu
GİRİŞ 09.05.2016 12:09 GÜNCELLEME 09.05.2016 12:09

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Melek ve Kenan, Elif’in yanından biran olsun ayrılmazlar. Birlikte Elif’in yokluğunda geçen kötü zamanların acısını çıkarırlar. Melek, uzun uzun kızını ararken başına gelen olayları anlatır.

342. BÖLÜM

Arzu’nun tutuklanmasından sonra iyice köşeye sıkışan Necdet, ne yapar eder gene polisten kaçmayı başarır. Erkut ise yurtdışına çıkması konusunda ona yardım edecektir. Necdet’in kaçmasının ardından polisler Gonca’yı sorguya alır. Gonca, Necdet’in yerini bilse söyleyecektir ama nerede olduğunu bilmez. Erkut’u ise ele vermez. Asuman Necdet’e ulaşamayınca geçici bir süreliğine kendi evine gider. Asuman’ın evden gidişine Tuğçe çok üzülür. Elif, ailesi olmadan yaşadığı zorlukları annesine anlatır ve onlara İnci ve Rabia’dan bahseder. Annesi ve babası ile birlikte İnci’yi ziyaret ederler. Elif, onlardan ayrılmak istemez ve çiftliğe davet eder. İnci bu fikre bayılır. İnci’nin eşyalarını almak için eve gittiklerinde Asuman ile karşılaşırlar. 

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor