Sensiz Olmaz 28. bölüm fragmanı yayınlandı (11 Mayıs): Sensiz Olmaz 27.bölüm izle

Sensiz Olmaz 28. bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarına gelecek. BSD Karargâhına yerleştirilen Laila oradan kaçmayı başarır ancak bu defa da Kral Thakur’un eline düşer. Kral, Rudra’dan intikam almak için Laila’ya işbirliği teklif eder. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Sensiz Olmaz 28. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

GİRİŞ 11.05.2016 09:20 GÜNCELLEME 11.05.2016 09:20

Kanal 7 ekranlarında hafta içi hergün ekranlara gelen Sensiz Olmaz'da bugün BSD Karargâhına yerleştirilen Laila oradan kaçmayı başarır ancak bu defa da Kral Thakur’un eline düşer. Kral, Rudra’dan intikam almak için Laila’ya işbirliği teklif eder. Merakla beklenen yeni bölümde neler yaşanacak? Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanı haber7.com'da..

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Sensiz Olmaz 28. bölümü ile bugün izleyicisiyle buluşacak. Sevilen dizinin başrollerinde Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia yer alıyor. Romantik ve dram türünde olan dizinin yönetmeliği Sidharth Sengupta gerçekleştiriyor. 2013 yapımı dizinin Türkçe dublajlı versiyonu Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 

11 Mayıs çarşamba günü ekranlara gelecek Sensiz Olmaz 28. bölümde neler yaşanacak? İşte Sensiz Olmaz 28. bölüm fragmanı..

SENSİZ OLMAZ(RANGRASİYA) 28. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK? 

Rudra, Laila’yı Amaan’ın gözetimi altında BSD Karargâhına yerleştirir. Paro ve Rudra’dan intikam almaya yemin eden Laila ise bir fırsatını bularak oradan kaçmayı başarır ve konağa geri dönmek için Sumer’in yanına giderek ona evlenme teklif eder. Ancak Sumer bu teklife olumlu bakmaz ve Laila’yı oradan kovar. Bu sırada Rudra ve Paro birlikte alışveriş yapmaktadır. İkiliyi fark eden Laila, onları takip etmeye başlar. Diğer yandan Mohini ise Dilsheer’i oğlu Samrat’ın hayatına müdahale etmekle suçlayınca konakta yeni bir kavganın fitili ateşlenmiş olur. Laila pazardaki takibine devam ederken hiç beklemediği kötü bir sürpriz ile karşılaşır. Kral Thakur’un adamlarından biri Laila’yı kaçırarak onu sorgulaması için Kral’ın yanına götürür. Laila’nın BSD Karargâhından kaçtığını öğrenen Rudra, onun kendisine yakın olabilmek için başından beri yalan söylediğini anlar. Kral’ın BSD Subaylarından saklandığı evde Mala’yı gören Laila, onun Rudra’nın annesi olduğunu öğrenebilecek mi?

SENSİZ OLMAZ 28.BÖLÜM İZLE

Sensiz Olmaz 28. bölüm yayınlanır yayınlanmaz yukarıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz. 

Sensiz Olmaz 27. bölüm fragmanı yayında

SENSİZ OLMAZ 27.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da dün, Laila ile ilgili kâbuslar gören Paro artık Rudra’yı ondan kıskanmaya başlamıştır. Mohini’nin eve davet ettiği dansçılar Paro’nun daha çok üzülmesine sebep olur. Diğer yandan Rudra, Laila’yı göndermek için elinden geleni yapar. Rüyasında Rudra ve Laila hakkında gördükleri yüzünden morali bozulan Paro, uyandığında kötü bir sürprizle karşılaşacaktır. Laila yüzünden Rudra ve Paro’nun arası bozulmuştur. Dilsheer oğlundan Paro ve evlilik hakkında neler düşündüğünü öğrenmek ister. Maithili, Paro’yu Laila’ya karşı temkinli davranması konusunda uyarmıştır. Mohini ile alışverişe çıkan Laila, ona Sumer hakkında sorular sorar. Sunehri gazetede gördüğü bir dans etkinliği ilanını Maithili ve Paro’yla paylaşır. Onlar bu etkinliğe katılmak için hazırlıklar yaparken Rudra, Kral Thakur’un adamlarının kendilerine zarar verebileceğini söyleyer ve gitmelerine izin vermez. Mohini’nin eve çağırdığı gösteri sanatçılarına rüşvet veren Laila, onlardan Paro’yu üzecek bir şey yapmalarını ister. Bu durumu öğrenen Rudra, Laila’yı bir an önce evden göndermeye karar verir. Rudra, Laila’yı konaktan gönderebilecek mi?

SENSİZ OLMAZ 27.BÖLÜM İZLE

Sensiz Olmaz hafta içi hergün saat 16.00'da Kanal 7 ekranlarında..

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini