Sensiz Olmaz 29. bölüm fragmanı (12 Mayıs) yayınlandı: Paro evi terk ediyor

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Sensiz Olmaz 29. bölümüyle bugün ekranlara gelecek. Sensiz Olmaz'da bugün neler yaşanacak? Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanına ve son bölüm özetine haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

GİRİŞ 12.05.2016 10:43 GÜNCELLEME 12.05.2016 10:43

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Sensiz Olmaz 29. bölümüyle bugün ekranlara gelecek. Sensiz Olmaz'da bugün neler yaşanacak? Paro evi neden terk ediyor? Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanına ve son bölüm özetine haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz(Rangrasiya)’da bugün, Rudra tamamen iyileşince onu terk edeceğini söyleyen Paro ne yapacağını bilmemektedir. Laila yeniden Rudra’nın güvenini kazanmak ister ve Kral’ın elinden Mala’yı kurtarmak için tehlikeli bir plan yapar. 

SENSİZ OLMAZ 29. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Laila, Rudra’nın annesinin Kral ile arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir. Kral, Laila’dan Rudra ile annesi karşılığında bir pazarlık yapmasını ister. Laila’nın ise bambaşka bir planı vardır. Paro istemeyerek de olsa Rudra zehirlendiğinde ettiği duanın gereğini yerine getirmek ister. O, duasında Rudra tamamen iyileştiğinde evi terk edeceğine söz vermiştir. Dilsheer, Rudra’nın tedavisi için Mumbai’de ünlü bir doktor ile görüşür. Diğer yandan Mohini oğlu Sumer’i Dilsheer’e karşı kışkırtmaktadır. Bakalım Paro dua ederken verdiği sözü yerine getirecek mi? Rudra’yı geri dönüş yolculuğunda hangi sürpriz bekliyor? 

Sensiz Olmaz(Rangrasiya) 29. bölümü yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz. 

SENSİZ OLMAZ 29. BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ 28. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rudra, Laila’yı Amaan’ın gözetimi altında BSD Karargâhına yerleştirir. Paro ve Rudra’dan intikam almaya yemin eden Laila ise bir fırsatını bularak oradan kaçmayı başarır ve konağa geri dönmek için Sumer’in yanına giderek ona evlenme teklif eder. Ancak Sumer bu teklife olumlu bakmaz ve Laila’yı oradan kovar. Bu sırada Rudra ve Paro birlikte alışveriş yapmaktadır. İkiliyi fark eden Laila, onları takip etmeye başlar. Diğer yandan Mohini ise Dilsheer’i oğlu Samrat’ın hayatına müdahale etmekle suçlayınca konakta yeni bir kavganın fitili ateşlenmiş olur. Laila pazardaki takibine devam ederken hiç beklemediği kötü bir sürpriz ile karşılaşır. Kral Thakur’un adamlarından biri Laila’yı kaçırarak onu sorgulaması için Kral’ın yanına götürür. Laila’nın BSD Karargâhından kaçtığını öğrenen Rudra, onun kendisine yakın olabilmek için başından beri yalan söylediğini anlar. Kral’ın BSD Subaylarından saklandığı evde Mala’yı gören Laila, onun Rudra’nın annesi olduğunu öğrenebilecek mi?

SENSİZ OLMAZ 28.BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ 28. BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI KİMLER?

Parvati, Paro (Sanaya Irani): Henüz çocuk yaşta anne ve babasını güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda kaybeden Paro bir çocuğun başına gelebilecek en büyük acıları yaşamasına rağmen hayata hep olumlu bakmayı başarmıştır. Paro’yu etrafındaki insanları imrendirecek kadar sevgi dolu yapan şey ileride bir gün kendisini sevebilecek bir insanla tanışma hayalidir.

Rundra (Ashish Sharma): Çocukken annesinin evi terk etmesi ile yaşadığı olumsuz duyguları üzerinden bir türlü atamayan Rundra, Parvati’nin tam tersi bir kişiliğe sahiptir. Parvati ne kadar sevgi doluysa Rundra da bir o kadar nefret doludur. Kadınların güzelliğinin aldatmaca olduğuna inanan Rundra’nın hayatında sevginin yeri yoktur. O kendini kariyerine adamış ve amansız bir Sınır Güvenlik Subayı olmuştur.

Laila (Ankita Sharma): Rudra ve Parvati’nin aşkları arasında kalan Laila’nın gözü Rundra’dan başkasını görmez ve onu elde edebilmek için elinden geleni yapar.

Sensiz Olmaz 28. bölüm fragmanını haberimizden öğrenebilirsiniz. Kanal ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Sensiz Olmaz yeni bölümde heyecan dolu anlar sizleri bekliyor. 11 Mayıs Çarşamba günü Sensiz Olmaz yeni bölümde Rudra, Laila’yı Amaan’ın gözetimi altında BSD Karargâhına yerleştirir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti