Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 31. bölüm ve fragmanı Kanal 7 izle (16 Mayıs)

Sensiz Olmaz 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Sensiz Olmaz 31. bölümü 16 Mayıs pazartesi günü yayınlanacak. Paro, Dilsher’in isteği üzerine Mala’yı konağa getirir. Bu duruma çok sinirlenen Rudra onunla birlikte yaşamak istemez. Sensiz Olmaz 31. bölüm fragmanı ve özeti haber7.com'da.

GİRİŞ 16.05.2016 08:37 GÜNCELLEME 16.05.2016 09:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen hint dizisi Sensiz Olmaz 31. bölümüyle bugün ekranlara gelecek. Sensiz Olmaz 31. bölümü 16 Mayıs pazartesi günü yayınlanacak. Paro, Dilsher’in isteği üzerine Mala’yı konağa getirir. Bu duruma çok sinirlenen Rudra onunla birlikte yaşamak istemez. Sensiz Olmaz 31. bölüm fragmanı ve özetine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sensiz Olmaz 31. Bölümde neler yaşanacak? 

Rudra, Mala’ya annesiz büyümüş olmanın zorluklarını anlatır ve onu hiçbir zaman affetmeyeceğini söyler. Paro, Mala’yı konağa getirince Dilsher ilk defa Rudra’ya karşı gelir ve eski karısının konakta kalmasına müsaade eder. Mohini evdeki güç dengelerini kendi lehine çevirmek için Sumer’i konağa geri getirdiğinde Danver bu duruma tepki gösterir ve onu kovar. Diğer yandan Mohini, 28 yıl önce Mala yüzünden yaşadıklarını anlatınca, onun Dilsher ve Rudra’ya olan nefretinin arkasındaki gerçek sebep ortaya çıkar.

Sensiz Olmaz 31. bölümüyle Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. İşte Sensiz Olmaz 31. bölüm fragmanı..

Sensiz Olmaz 31.bölümü yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak yeni bölüme ulaşabilirsiniz. 

SENSİZ OLMAZ 31.BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dünya genelinde beğeniyle izlenen Rangrasiya adlı Hint dizisinde genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük aşkın hikâyesi anlatılmakta.

Çocuk yaşlarda annesinin evi terk etmesi sonucu psikolojik bir çöküntü yaşayan Rundra, mesleğine tutkuyla bağlı, disipline önem veren amansız ve katı kuralları olan bir subaydır. O kadın-erkek ilişkilerine olan inancını çoktan kaybetmiş, hayatında aşka ve sevgiye yer olmayan bir kişiliğe sahiptir. Aşkı uzak durulması gereken bir güzellik büyüsüne benzeten Rundra’nın tek tutkusu işidir.

Sensiz Olmaz 31. bölüm fragmanını haberimizde bulabilirsiniz. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Sensiz Olmaz yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 16 Mayıs Pazartesi günü Sensiz Olmaz yeni bölümde Laila, Rudra’nın annesinin Kral ile arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve sonucu herkes tarafından merak konusu olur.

SENSİZ OLMAZ 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rudra, kendini terk etmek isteyen Paro’nun bu kararı karşısında şoka uğrayarak Paro'yu kararından geri döndürmek için elinden geleni yapıyor. Mala'yı kurguladığı plan ile Kral'dan kaçıran Laila ile Mala son derece zorlu bir yolculuk yapmaya hazırlanıyor. Paro'yu ayrılık kararından vazgeçiremeyen Rudra çılgın bir yola başvurur. Tren raylarına çıkarak intihar etmek ister. Parvati Rudra'nın bu hareketinden sonra gitmekten ve Rudra'yı bırakmaktan vazgeçer. Rudra Paro'yu artık sevmeye başlamıştır. Rudra, Parvati'ye bulunacağı itiraf için onu BSD merkezine götürüyor. Fakat burada yanına gelen bir kişi Rudra'nın hayatını adeta mahveder.

SENSİZ OLMAZ 30.BÖLÜM İZLE

SENSİZ OLMAZ 30.BÖLÜM FRAGMANI

 

SENSİZ OLMAZ 29.BÖLÜM ÖZETİ

Laila, Rudra’nın annesinin Kral ile arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir. Kral, Laila’dan Rudra ile annesi karşılığında bir pazarlık yapmasını ister. Laila’nın ise bambaşka bir planı vardır. Paro istemeyerek de olsa Rudra zehirlendiğinde ettiği duanın gereğini yerine getirmek ister. O, duasında Rudra tamamen iyileştiğinde evi terk edeceğine söz vermiştir. Dilsheer, Rudra’nın tedavisi için Mumbai’de ünlü bir doktor ile görüşür. Diğer yandan Mohini oğlu Sumer’i Dilsheer’e karşı kışkırtmaktadır. Bakalım Paro dua ederken verdiği sözü yerine getirecek mi? Rudra’yı geri dönüş yolculuğunda hangi sürpriz bekliyor? 

SENSİZ OLMAZ 29. BÖLÜM FRAGMANI 

 

YORUMLAR 1
  • Buse aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Rodrayı ve Paro birbirlerine çok yakışıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek