Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 32. bölüm ve fragmanı Kanal 7 izle (17 Mayıs)

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 32. bölümüyle bugün ekranlara gelecek. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan hint dizisi Sensiz Olmaz hafta içi hergün öğleden sonra izleyicisiyle buluşuyor. Sensiz Olmaz 32. bölümde annesinin yeniden evi terk ettiğini öğrenen Rudra, Paro’nun ısrarına dayanamayıp aramaya başlar. Sensiz Olmaz 32. bölüm fragmanı ve özetine haberimizden ulaşabilirsiniz.

GİRİŞ 17.05.2016 09:50 GÜNCELLEME 17.05.2016 09:58

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan hint dizisi Sensiz Olmaz hafta içi hergün öğleden sonra izleyicisiyle buluşuyor. Sensiz Olmaz 32. bölümde annesinin yeniden evi terk ettiğini öğrenen Rudra, Paro’nun ısrarına dayanamayıp aramaya başlar. Sensiz Olmaz 32. bölüm fragmanı ve özetine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 32. bölümüyle bugün ekranlara gelecek. Rudro ve Parvati'nin arasında yaşananları konu alan dizinin bugün ki bölümünde annesinin yeniden evi terk ettiğini öğrenen Rudra, Paro’nun ısrarına dayanamayıp aramaya başlar. Mala’nın konağa dönüşünü kabullenemeyen Mohini, onu yeniden göndermenin yollarını arar.

SENSİZ OLMAZ 32.BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ 32. BÖLÜM ÖZETİ

Dilsher ve Rudra’ya karşı duyduğu nefretin gerçek sebebini açıklayan Mohini evi terk etmek ister. Mala’yı kurtardığı için Rudra’nın kendisini affedeceğini düşünen Laila büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Mohini’nin açıklamalarının ardından evden kaçmaya karar veren Mala, Paro’ya bir mektup yazarak konaktan ayrılır. Mektubu gören Rudra sinir krizi geçirir ancak Paro’nun isteği üzerine annesini aramaya karar verir. İkili birlikte Mala’yı ararken onu sürpriz bir ismin evinde bulur. Mohini onun geri dönüşünün ardından konakta yeniden söz sahibi olmak için yeni bir plan yapar.

Sensiz Olmaz: Oyuncu Kadrosu

-Sanaya Irani

-Ashish Sharma

-Ankita Sharma

-Ananya Khare

-Sanjiv Jotangia

-Sanjiv Jotangia

2013 yapımı hint dizisi Sensiz Olmaz hafta içi hergün Kanal 7'de ekranlara geliyor. Peki dün yayınlanan 31. bölümde neler yaşandı?

SENSİZ OLMAZ 31.BÖLÜM FRAGMANI

Paro, Dilsher’in isteği üzerine Mala’yı konağa getirir. Bu duruma çok sinirlenen Rudra onunla birlikte yaşamak istemez.

SENSİZ OLMAZ 31.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Rudra, Mala’ya annesiz büyümüş olmanın zorluklarını anlatır ve onu hiçbir zaman affetmeyeceğini söyler. Paro, Mala’yı konağa getirince Dilsher ilk defa Rudra’ya karşı gelir ve eski karısının konakta kalmasına müsaade eder. Mohini evdeki güç dengelerini kendi lehine çevirmek için Sumer’i konağa geri getirdiğinde Danver bu duruma tepki gösterir ve onu kovar. Diğer yandan Mohini, 28 yıl önce Mala yüzünden yaşadıklarını anlatınca, onun Dilsher ve Rudra’ya olan nefretinin arkasındaki gerçek sebep ortaya çıkar.

SENSİZ OLMAZ 30.BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ 30. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rudra, kendini terk etmek isteyen Paro’nun bu kararı karşısında şoka uğrayarak Paro'yu kararından geri döndürmek için elinden geleni yapıyor. Mala'yı kurguladığı plan ile Kral'dan kaçıran Laila ile Mala son derece zorlu bir yolculuk yapmaya hazırlanıyor. Paro'yu ayrılık kararından vazgeçiremeyen Rudra çılgın bir yola başvurur. Tren raylarına çıkarak intihar etmek ister. Parvati Rudra'nın bu hareketinden sonra gitmekten ve Rudra'yı bırakmaktan vazgeçer. Rudra Paro'yu artık sevmeye başlamıştır. Rudra, Parvati'ye bulunacağı itiraf için onu BSD merkezine götürüyor. Fakat burada yanına gelen bir kişi Rudra'nın hayatını adeta mahveder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı