Elif'in yeni bölümde heyecan dorukta

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in yeni bölümde heyecan dorukta
Elif'in yeni bölümde heyecan dorukta
GİRİŞ 18.05.2016 14:28 GÜNCELLEME 18.05.2016 14:28

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Pelin’i evde hapis eden Koray’ın Selim’e kurduğu tuzak işe yarar. Selim’i ayağına getiren Koray, başına silah dayar. Selim bir şekilde silahtan kurtulmayı başarır ama Koray’la kavga ettiği sırada başını çarpar ve bayılır.

349. BÖLÜM

Kimseye haber vermeden evden çıkan Selim, herkesi korkutur. Koray ise Pelin’i sakladığı kulübeye Selim’i de esir alır. Kaybolan Tuğçe’nin izine Melek ve Elif son anda ulaşır ve hayatını kurtarır. Arzu, eşyalarını almaya Necdet’in evine gider ve Gonca’dan Tuğçe’nin kaybolduğunu öğrenir. Arzu, Tuğçe’ye sahip çıkamadığı için Kenan’ı arar ve ateş püskürür. Bir yandan da Gonca hakkında bilgi almak için polislerin her yerde aradığı Asuman’ı tehdit eder. Asuman ise Gonca tarafından da örselenince Arzu’nun teklifini kabul eder ve Gonca hakkında bildiği her şeyi anlatır. Pelin’e yardım etmek için evden koşarak çıkan Selim’den kimse haber alamaz. Zeynep başta olmak üzere herkes onu çok merak eder. Ablasının telaşlı haline daha fazla dayanamayan Murat ise daha önce Pelin ve Selim’i kafede gördüğünü anlatır. Selim ayılınca Pelin onu affetmesi için yalvarır. Kıskançlıktan gözü dönen Koray ise Selim’in hayatını bitirmeye kararlıdır.

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin 

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’