Sensiz Olmaz 35.bölüm (Kanal 7)'den seyret

Ekranların sevilen dizisi Sensiz Olmaz 35.bölüm fragmanı metni yayınlandı. Peki Sesiz Olmaz 35.bölümde neler olacak

Sensiz Olmaz 35.bölüm (Kanal 7)'den seyret
Sensiz Olmaz 35.bölüm (Kanal 7)'den seyret
GİRİŞ 19.05.2016 14:24 GÜNCELLEME 19.05.2016 14:24

20 Mayıs cuma günü seyirci ile buluşacak Sensiz Olmaz 35.bölüm fragman metni yayınlandı. Sevilen dizi Sensiz Olmaz 35.bölüm yine nefes kesecek. Peki Sensiz Olmaz 35.bölümünde neler yaşanacak? 

Reytinglerde sürekli üst sıralarda yer alan ve Bir Garip Aşk dizisinden sonra yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Kanal 7'nin Sensiz Olmaz dizisi 35.bölümüyle hayranlarını şaşırtacak. İşte Sensiz Olmaz 35.bölümünde detaylar

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SENSİZ OLMAZ 35.BÖLÜM FRAGMANI

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da Paro’nun başına bir şey gelmesinden korkan Rudra bir an önce ona saldıran kişiyi bulmak ister. Mohini sonunda Samrat için uygun bir gelin adayı bulmuştur ve oğlunu kandırarak ikiliyi tanıştırmaya çalışır. Rudra’nın yaptığı plan işe yarayınca gizemli düşman yeniden ortaya çıkar.

sensiz-olmaz-35-bolum-fragmanı-65456

Rudra, Paro’ya saldıran kişinin kim olduğunu araştırmaya devam etmektedir. Kendisine torun veremediği için Maithili’den kurtulmak isteyen Mohini, Samrat ile evlenmesi için varlıklı bir ailenin kızını bulur. Yaşananları öğrenen Samrat ise annesine kızar ve karısından asla vazgeçmeyeceğini söyler. Mala ve Dilsher geçmişte yaşananları unutmaya karar verir. Artık onlar Rudra’ya yaşadığı kötü günleri unutturacak mutlu bir aile olmak için çabalayacaktır. Diğer yandan Rudra, gizli düşmanını bulmak için bir plan yapar ve Paro’yu alışveriş yapması için pazar yerine bırakarak onu gizlice takip etmeye başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan gizemli adam Paro’ya saldırmaya kalkışır. Rudra bu defa düşmanını ele geçirebilecek mi?

SENSİZ OLMAZ 34.BÖLÜM ÖZETİ

Rudra, annesinin evi terk etmesinin arkasındaki gerçekleri öğrendikten sonra Mala ile ilgili düşüncelerini yeniden gözden geçirmeye karar verir. Paro ise bu süreci hızlandırmak için Mala ile işbirliği yapar ve her defasında ona kötü davranarak Rudra’nın neler hissettiğini anlamaya çalışır. Dilsher ise geçmişte yaşananların tek sorumlusunun kendisi olduğunu kabul eder. Alışveriş yapmak için Maithili birlikte dışarı çıkan Paro, üzerine doğru süratle gelen bir motor olduğunu fark eder. Başındaki kask yüzünden kim olduğu anlaşılamayan bu kişi elindeki asit dolu kâseyi Paro’nun gözüne doğru fırlatır. Dikkati sayesinde saldırıdan zarar görmeyen Paro uzun süre büyük bir şaşkınlık yaşar. Durumu haber alan Rudra hemen eve döner ve eşine saldıran kişinin kimliği ile ilgili Maithili’ye sorular sorar ancak bir sonuç alamaz. Bu sırada konağa isimsiz bir mektup gelir.

SENSİZ OLMAZ 33.BÖLÜM ÖZETİ

Rudra, Laila’ya annesini kurtarmış olmasının kendisine karşı hissettiği duyguları değiştirmeyeceğini söyler. Mala’nın gerçek hikayesini öğrenen Paro, Rudra’dan onu affetmesini ister ancak Rudra’nın içindeki nefret ateşi hala sönmemiştir. Dilsher, geçmişte yaşananları Danver, Mohini ve Paro’ya anlatarak karısının evi terk etmesinin tek sebebinin kendisi olduğunu söyler. Annesinin evdeki varlığına daha fazla tahammül edemeyen Rudra, Paro’ya bir sürpriz yapar ve ona balayına çıkmak istediğini söyler. Mala, Paro’ya başından geçenleri anlatırken Rudra konuşmalara kulak misafiri olur. 

SENSİZ OLMAZ 32.BÖLÜM ÖZETİ

Dilsher ve Rudra’ya karşı duyduğu nefretin gerçek sebebini açıklayan Mohini evi terk etmek ister. Mala’yı kurtardığı için Rudra’nın kendisini affedeceğini düşünen Laila büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Mohini’nin açıklamalarının ardından evden kaçmaya karar veren Mala, Paro’ya bir mektup yazarak konaktan ayrılır. Mektubu gören Rudra sinir krizi geçirir ancak Paro’nun isteği üzerine annesini aramaya karar verir. İkili birlikte Mala’yı ararken onu sürpriz bir ismin evinde bulur. Mohini onun geri dönüşünün ardından konakta yeniden söz sahibi olmak için yeni bir plan yapar.

SENSİZ OLMAZ 31.BÖLÜM ÖZETİ

Rudra, Mala’ya annesiz büyümüş olmanın zorluklarını anlatır ve onu hiçbir zaman affetmeyeceğini söyler. Paro, Mala’yı konağa getirince Dilsher ilk defa Rudra’ya karşı gelir ve eski karısının konakta kalmasına müsaade eder. Mohini evdeki güç dengelerini kendi lehine çevirmek için Sumer’i konağa geri getirdiğinde Danver bu duruma tepki gösterir ve onu kovar. Diğer yandan Mohini, 28 yıl önce Mala yüzünden yaşadıklarını anlatınca, onun Dilsher ve Rudra’ya olan nefretinin arkasındaki gerçek sebep ortaya çıkar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması