Zeynep ve Selim'i kim takip ediyor!

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Zeynep ve Selim'i kim takip ediyor!
Zeynep ve Selim'i kim takip ediyor!
GİRİŞ 23.05.2016 11:14 GÜNCELLEME 23.05.2016 11:14

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Elif uzun bir aranın ardından yeniden okula başlar. Necdet’in yokluğundan yararlanmak isteyen Gonca bir an önce ona ait her şeye sahip olmaya çalışır. Zeynep ve Selim gizlice takip edilmektedir. 

352. BÖLÜM

Eve gelen polislerden kaçmayı başaramayan Necdet yakayı ele verir. Elif’in yeniden okula başlayacak olması başta Melek olmak üzere herkesi çok sevindirir. Necdet’in kendisine boşanma davası açmadan onun tüm malvarlığını üzerine geçirmeye çalışan Gonca, Arzu’nun tehditlerine kulak asmaz. Diğer yandan Erkut, Asuman konusunda Gonca’ya yalan söylemiştir. Maddi durumu kötüye giden Arzu, Erkut’tan yardım istemeye karar verir. Zeynep ve Selim kendilerini takip eden kişinin kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin 

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri