Sensiz Olmaz 39. bölüm fragmanı yayında

Rudra ve Paro’nun büyüleyici aşk öyküsünün anlatıldığı Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Sensiz Olmaz 39. bölüm fragmanı yayında
Sensiz Olmaz 39. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 26.05.2016 09:10 GÜNCELLEME 26.05.2016 10:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Danver, Shantau ve Sunehri’nin evlenmesine karar verir. Paro’nun telefonuna gelen bir fotoğraf Shantau’nun konaktakilerden bazı gerçekleri sakladığını ortaya çıkartır. Zamanı giderek daralan Shantau ise Paro’yu öldürmeye karar verir ancak Rudra buna engel olacaktır. 

39. Bölüm

Shantau ve Sunehri arasında yaşananlar çok geçmeden Ranawat ailesi tarafından öğrenilir. Paro’nun telefonuna gelen sürpriz fotoğraf Shantau ile Varun arasındaki bağı ortaya çıkarır. Shantau ile ilgili delil arayışını sürdüren Paro, onun odasına gizlice girerek dolabına göz atar. Paro’yu odasındaki eşyaları karıştırırken yakalayan Shantau silahını Paro’ya doğrultur. Karısının yardım çığlıklarını duyan Rudra odaya girerek Paro’yu Shantau’nun elinden kurtarır ve onu BSD Karargâhına hapseder. Diğer yandan Paro, Rudra’ya hamile olduğunu söyleyince Rudra büyük bir şaşkınlık yaşar. İkilinin Dhruv adından bir erkek çocukları olur. Kısa süre sonra Hapishaneden kurtulan Shantau bir akşam vakti Paro’nun evde yalnız başına olduğu sırada konağa gelir. Shantau, Paro’yu öldürebilecek mi?

Künye

Yönetmen: Sidharth Sengupta
Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia
Yapım Yılı: 2013
Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah
Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Rangrasiya

YORUMLAR 1
  • metehan 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok beyeniyoruz ailece izliyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi