Elif'in yeni bölümünde neler olacak?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in yeni bölümünde neler olacak?
Elif'in yeni bölümünde neler olacak?
GİRİŞ 26.05.2016 12:21 GÜNCELLEME 26.05.2016 12:21

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Arzu Tuğçe’nin de Melek’te kaldığını öğrenince hiç vakit kaybetmeden oraya gider. Arzu, Tuğçe’yi gizlice alır ve Asuman’la kaldığı eve getirir. Tuğçe ise annesinin onu kaçırdığından habersiz Asuman’ı gördüğüne çok sevinir.

355. BÖLÜM

Kendisine emanet edilen Tuğçe’nin bir anda ortadan kaybolması ile Melek yıkılır. Kenan ve Melek korkudan ne yapacaklarını şaşırırlar. Arzu ise adım adım hain planını gerçekleştirme derdindedir. Arzu, polis tarafından aranan Asuman’ı, işlerine burnuna sokarsa ihbar etmekle tehdit eder. Necdet, cezaevindeyken Gonca, ondan para koparmanın peşindedir. Bunun üzerine Gonca, Serdar’a gider ve yaptığı tüm planları gerçekleştirince istedikleri yere gidebileceklerini hatta yanlarına Tuğçe’yi de alabileceklerini söyler.

Gonca’nın istediklerinin olması için Necdet’in bir imzası yeterlidir. Erkut, Gonca’nın bir iş çevirdiğini anlar ve Necdet’e şüphelerini anlatmak için cezaevine gider. Erkut, cezaevinde aldığı haberle şok olur. Arzu ise hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi çiftliğe gider ve kızını görmek istediğini söyler.

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin 

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?