Elif'in yeni bölümünde herkesi şok eden haber

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Elif'in yeni bölümünde herkesi şok eden haber
Elif'in yeni bölümünde herkesi şok eden haber
GİRİŞ 27.05.2016 15:02 GÜNCELLEME 27.05.2016 15:02

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Gonca’nın yaptıklarını Necdet’e anlatmaya giden Erkut, cezaevinde Necdet’in öldüğünü öğrenir. Duyduğuna inanamayan Erkut, Gonca’ya da Necdet’in ölüm haberini verir. Gonca, her ne kadar Necdet’ten kurtulmak için uğraşsa da ölümüne çok üzülür. 

356. BÖLÜM

Babasının ölümünden habersiz olan Arzu’nun tek derdi Melek’in hayatını mahvetmektir. Arzu, çiftlikte güya Tuğçe’nin kaybolduğunu öğrenir ve ortalığı birbirine katar. Erkut kara kara Arzu’ya babasının öldüğünü nasıl söyleyeceğini düşünür. Arzu ise Tuğçe’ye sahip çıkamadıkları için çok kızgındır ve polise gidip Melek’i şikâyet eder. Olanlardan dolayı kendini suçlu hisseden Melek’i, Kenan teselli etmeye çalışır. Asuman’ın yanında kalan Tuğçe, düşer ve bacağını incitir. Asuman hemen Arzu’ya haber verir. Ancak Arzu hiç oralı olmaz. Asuman, Arzu’nun kızıyla ilgilenmemesine çok şaşırır ve Arzu’nun bir iş çevirdiğini anlar. Arzu, tüm gün Tuğçe’yi aramış gibi çiftliğe hesap sormaya gider. Tam bu sırada Asuman, Tuğçe ile çiftlik kapısından içeri girer.

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin 

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”