Sensiz Olmaz 40. bölüm fragmanı yayında

Rudra ve Paro’nun büyüleyici aşk öyküsünün anlatıldığı Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Sensiz Olmaz 40. bölüm fragmanı yayında
Sensiz Olmaz 40. bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 28.05.2016 09:38 GÜNCELLEME 28.05.2016 09:38

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Mayra ile karşılaşan Rudra yeniden eski günleri hatırlar ve yüreğinde büyük bir acı hisseder. O artık Dhruv’u Mayra’nın annesi olmadığına ikna etmeye çalışacaktır. Öte yandan Ranawat ailesinin yanına gelen Mayra konakta kalmak istediğini söyler.

40. Bölüm

Dhruv okula giderken tesadüf eseri Mayra ile karşılaşır ve onun Paro’ya olan benzerliğinden dolayı kendisine anne diye seslenir. Mayra’nın amcası yeğenini koruması için Rudra ile anlaşır ancak Rudra kaderinin kendisine acımasız bir oyun oynadığını düşünür ve bu işi kabul etmez. Rudra’nın işi kabul etmeme sebebini merak eden Mayra ise Ranawat ailesinin yeni konağına gider. Başta Mohini olmak üzere herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Konağı gezen Mayra burada kiracı olarak kalmak istediğini söyler ancak Rudra buna müsaade etmez ve onu kovar. Rudra ve Mayra tekrar bir araya gelecek mi?

Künye

Yönetmen: Sidharth Sengupta
Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia
Yapım Yılı: 2013
Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah
Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Rangrasiya

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…