Kanal 7 Yalancı Bahar 5.bölümü seyret | Rishabh intikamı için...

14 Haziran salı günü ekranlara gelecek Yalancı Bahar 5.bölümünde neler oldu? Sevilen dizi Yalancı Bahar 5.bölümü özeti ve tüm detayları haberimizde.

Kanal 7 Yalancı Bahar 5.bölümü seyret | Rishabh intikamı için...
Kanal 7 Yalancı Bahar 5.bölümü seyret | Rishabh intikamı için...
GİRİŞ 14.06.2016 15:37 GÜNCELLEME 14.06.2016 15:38

Yalancı Bahar 5.bölümü yine nefes kesti. Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi olan Yalancı Bahar 5.bölümünde neler yaşandı? İşte Yalancı Bahar 5.bölüm özeti 

YALANCI BAHAR 5.BÖLÜM ÖZETİ 

YALANCI BAHAR 5.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.

Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Trishna’yı sakinleştiren Madhubala, onun Padmini’ye karşı duyduğu öfkeyi yatıştırmaya çalışır. Padmini ise üvey kızını bir an önce evlendirmek için çoktan işe koyulmuştur. Madhubala, Trishna’ya görücü olarak gelen aileye söylediği yalanlar ile onların bu işten vazgeçmelerini sağlar. RK’nın yeni çekeceği filmde kendisine eşlik edecek kadın oyuncu için seçim yapacağını duyan Trishna ve Roma şanslarını denemek için oyuncu seçimlerinin yapıldığı salona giderler ancak RK’nın sekreteri Trishna’nın RK’ya eşlik edecek yetenekte olmadığını söyler. Otobüste Madhubala’ya yardımcı olan Mukund, onun çalıştığı güzellik salonuna gelerek kendisine ürünleri hakkında bilgiler verir. Mukund’u ilk başta yanlış anlayam Madhubala kısa sürede ondan etkilenmiştir.

YALANCI BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI

- Vivian Dsena
- Drashti Dhami
- Avinesh Rekhi
- Pallavi Purohit
- Bhupinder Singh
- Rakhee,

yalanci-bahar-5-bolum-izle-65465

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!