Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman? (Fragman)

Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41.bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman? (Fragman)
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman? (Fragman)
GİRİŞ 04.10.2016 09:10 GÜNCELLEME 04.10.2016 09:10
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

ATV'nin reyting rekoru kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Adeta nefes kesen bir bölüm ile sezon finali yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber7.com sitesinde izleyebilirsiniz

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ise Ekim ayının başlaması bekleniyor. Fakat konuyla ilgili dizi yapımcısı ve kanal yönetimi resmi bir açıklama yapılmadı..

Geçen sezon finalinde dizinin başrol oyuncuları Oktay Kaynarca'nın canladırdığı Hızır ile Deniz Çakır'ın canlandırdığı Meryem karakterinin suikaste uğramasıyla dizinin sevenleri büyük şok yaşamıştı. Dizi sırasında aşk yaşamaya başlayan Kaynarca ile Çakır sezon finali öncesi ayrılması ve finalde ikisinin de hayat verdiği karakterin vurulması sonrası iki oyuncunun da dizi kadrosunda ayrıldığı dedikoduları uzun süre gündemi meşgul etmişti. Bu iddiaya ne Çakır ne Kaynarca ne de yapım şirketinde herhangi bir açıklama gelmemişti. Yeni sezon tanıtımıyla bu soruda cevap buldu. "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın yeni sezon tanıtımında her iki oyuncu da yer almasıyla dizinin sevenleri rahat bir nefes aldı. Tanıtımda ayrıca diziye yeni katılan oyuncular da yer aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde neler yaşandı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, Ünal Kaplan'ı masadan atıp yeniden lider olabilmek için bir takım planlar yapar. Ünal'ın ortağa Özkan'a tuzak Kuran Çakır, masa toplantısında her şeyi ortaya çıkarır. Tipinin ablasının vurulmasından, İlyas'ın kardeşinin tuzağa düşürülmesinden ve birçok olaydan Ünal Kaplan'ın sorumlu olduğunu itiraf eden Özkan ise artık ölmemek için Çakır'ın yanına yer alacaktır. Masada oy çokluğuyla Ünal'ı liderlikten atıp yine oy çokluğuyla masanın başına geçen Hızır Çakırbeyli istediği her şeyi yerine getirmiştir. Bundan sonrası ise güllük gülistanlık. İlyas Esra'yı istemek için ailesiyle birlikte 3 araba Aydın'a gitmek için yola çıkarlar. Kız isteme merasiminde ise sadece Meryem ve Hızır Çakırbeyli yoktur. Onlar da baş başa Zaman geçirmek için sahilde romantik anlar yaşarlar. Gece ise yemek için restauranta giden çift mekan çıkışı vurulurlar. Fonda 'Oy Beni Vurun Vurun' şarkısı Meryem göğsünden bir kurşun yemiş, Hızır da vurulmuş izleyenlerin ise gözünde yaş kalmamış.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncu kadrosu

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, SabinaToziya, Tuna Orhan, Sinan Demirer, Hakan Karsak, Yüksel Arıcı, Emre Törün, Savaş Özdemir, Hakan Karahan, Sevinç Gürşen, İncinurDaşdemir, Benian Dönmez, Bahattin Doğan, Oktay Gürsoy, Galip Erdal, Selen Korkutan, Sevcan Yaşar,Demet Sevim,Ece Hakim, Can Bartu, BuminhanDedecan, Yasemin Sakallıoğlu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ilginç gelişme

Bu sene 43. kez düzenlenecek olan 'Altın Kelebek Ödülleri'nde ATV ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'; "En İyi Dizi", "En İyi Kadın Oyuncu", "En İyi Erkek Oyuncu", "En İyi Yönetmen" olmak üzere dört dalda ödüle aday gösterilmişti.

eşkiya-dünyaya-hükümdar-olamaz

Sevilen dizide 'Hızır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca ve yönetmen Onur Tan, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla adaylıklarından çekildiklerini bildirdiler.

MERYEM UZERLİ KADRODA

Meryem Uzerli geçen sezon ‘Gecenin Kraliçesi'nde rol almış, dizi reytinglerde başarı gösteremeyince erken final yapmıştı. Aylardır gelen teklifleri geri çeviren Meryem Uzerli sonunda atv'deki ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna girdi. Dizide Oktay Kaynarca'nın (Hızır Çakırbeyli) sevgilisini oynayacak.

YORUMLAR 47
  • barş 7 yıl önce Şikayet Et
    Sahil sahnesi nerede çekildi bilgi veren yokmu
    Cevapla
  • Mr boris 7 yıl önce Şikayet Et
    Sahil sahnesi tam olarak nerde çekildi ???
    Cevapla
  • haber7.com 7 yıl önce Şikayet Et
    ne olar,Ben bu dizinin hayraniyim.baslasin yaaa
    Cevapla
  • Can 7 yıl önce Şikayet Et
    Dizi ne zamn başlayacak bilgi rica ederiz
    Cevapla
  • bünyamin yağmur 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu salı oynasın çok özledim bu filmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?