Poyraz Karayel yeni sezonu ne zaman? (2016 - 2017)

Poyraz Karayel 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sezon finaliyle yine nefes kesen Poyraz Karayel dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Poyraz Karayel yeni sezonu ne zaman? (2016 - 2017)
Poyraz Karayel yeni sezonu ne zaman? (2016 - 2017)
GİRİŞ 07.10.2016 09:00 GÜNCELLEME 07.10.2016 09:22
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

15 Haziran çarşamba günü ekranlara gelen Poyraz Karayel 63.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sezon finali ile seyirciye şok etkisi yapan Poyraz Karayel 63.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber7.com'da yer alacaktır.

Peki sevilen dizi Poyraz Karayel yeni sezonu ne zaman başlayacak. Dizinin takipçileri bu sorunun yanıtını arıyor. Poyraz Karayel  2016 - 2017 yılı başlama tarihi henüz belli olmadı. Geçen sene Eylül ayında başlayan Poyraz Karayel yeni sezonu Ekim ayında başlayacak.

POYRAZ KARAYEL YENİ SEZON FRAGMANI

Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştür. Sergei’in babası Boris, oğlunun katilini bulmaya yemin eder. Poyrazlar ne kadar arkalarındaki izleri temizleseler de Boris’in kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur.

Poyrazlar Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yediremezler ve hep beraber teslim olurlar. Ama Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır. Neşet polislerin elinden kaçmayı başarmıştır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çıldırır. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir.

Ayşegül ise yaklaşan tehlikeden habersizdir. Çok korkutucu ve kanlı bir gece onları beklemektedir...

poyraz-karayel-63-bolum-fragmani-65456

‘Sefer’ karakteriyle ilgili açıklama geldi

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli’nin olduğu ‘Poyraz Karayel’ dizisi devam ettiği için suskunluğunu koruduğunu vurgulayan ve yapımcı Ahmet Bircan’ı hedef tahtasına koyan Lostuvalı, “Vakti gelince de konuşmaktan korkmayız! Korkular değil, ruhumuz ve ruhdaşlarımızdır bizim sorumlu hissettiğimiz. Uzun lafın kısası, hepimiz biliriz ki her gerçek ortaya çıkacaktır elbet bi zaman. Sefer niye öldü, Çağrı niye bırakıyor, onlar niye artık aynı karede gülümsemiyor?

Bu mevzudan, üzerine hiçbir ‘şey’ sıçramadan yırtan ve olayın mimarı olan uygulayıcı yapımcı Ahmet Bircan da elbet bir gün, (umarım) bir an durup düşünecektir, ben ne ettim bu güzelim projeye diye? Güzel güzel çalışıyorduk en nihayetinde. Sonuç; projenin son gününe gelmeden bu bilgiyi paylaşmam doğru olmazdı, sorumlu olduğum ekibim ve işim adına. Ben de, kendime ve Görkem’e yanlış yapmayı tercih edip bu sezonu bitirene kadar suskun kalmayı seçtim. Ondan da, kendimden de özür dilerim! Zira çok kırıldık ve yorulduk bir ‘ego’ uğruna.

YORUMLAR 18
  • poyraz seven 6 yıl önce Şikayet Et
    nolur poyraz karayel 4 sezon baslasın beyler eger desteklıyorsanız yorumun altına bi baslasın yazablirmısınız bende bitesini hic istemıyom adam gibi bi dizi vardı ama cok guzeldı nolur 4 sozon baslasın diye *baslasın* yazınnn
    Cevapla
  • tayyip demir 7 yıl önce Şikayet Et
    gğzel vir dizi inşallah bitmez
    Cevapla
  • pouya_iran 7 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba su dizinini no olur baslatin sabirsizlikla bekliyorum .tesekurlar
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    5 ekım yada 7 ekımde baslayacak kanal d de
    Cevapla
  • Zfr 7 yıl önce Şikayet Et
    amma sallamışsın hani nerde ??
    Cevapla
  • Ferit 7 yıl önce Şikayet Et
    7 ekim cumaya geliyor.
    Cevapla
  • dilan 7 yıl önce Şikayet Et
    7 ekimde baslayacak
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    kesin mi de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar