Kara Sevda 22 Haziran yeni bölümü neden yok?

Kara Sevda 36.bölümü neden yayınlanmadı? Kara Sevda dizisi neden yok? Dizi takipçileri bu sorunun yanıtını arıyor. Kara Sevda 22 Haziran çarşamba günü neden yayınlanmadı

Kara Sevda 22 Haziran yeni bölümü neden yok?
Kara Sevda 22 Haziran yeni bölümü neden yok?
GİRİŞ 23.06.2016 08:01 GÜNCELLEME 23.06.2016 08:02

Kara Sevda 22 Haziran çarşamba günü ekranlara gelmedi. Dizinin fanları Kara Sevda 36.bölümün neden yayınlanmadığını merak etti. Star TV'nin sevilen dizisi Kara Sevda 35.bölümü ile geçen hafta sezon finali yaptı. Bu yüzden Kara Sevda 22 Haziran çarşamba günü yeni bölümü yayınlanmadı.

KARA SEVDA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kara Sevda yeni sezonu ne zaman başlayacak. Dizinin takipçileri bu sorunun yanıtını arıyor. Kara Sevda  2016 - 2017 yılı başlama tarihi henüz belli olmadı. Geçen sene Eylül ayında başlayan Kara Sevda yeni sezonu yine Eylül ayında başlaması bekleniyor.

KARA SEVDA SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kemal’in nişanında bayılması Nihan’ın aklına büyük bir şüphe düşürür. Neden bayıldığını öğrenmek ister. Öte yandan Nihan’ın aklına düşen soru işaretinin Emir’deki yansıması da sarsıcı olur. Eğer Nihan hamileyse, o bebeğin doğması hem Emir hem de Asu için imkansızdır. İki can düşmanı kardeş için aynı cephede birleşme zamanı gelir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler