Yüksek Sosyete son bölümü Star TV'den izle

23 Haziran perşembe günü ekranlara gelecek Yüksek Sosyete dizisi 2.bölümü nefes kesecek. Yeni bölüm fragmanında herkesi şaşırtan Yüksek Sosyete 2.bölümü Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz

Yüksek Sosyete son bölümü Star TV'den izle
Yüksek Sosyete son bölümü Star TV'den izle
GİRİŞ 23.06.2016 11:22 GÜNCELLEME 23.06.2016 12:22

Ekranların yeni dizisi Yüksek Sosyete 2.bölümünden neler olacak? İşte sevilen dizi Yüksek Sosyete 2.bölüm özeti ve detayları

YÜKSEK SOSYETE 2.BÖLÜM 1.FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 2.BÖLÜM 2.FRAGMANI

Yüksek Sosyete’nin en tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Cansu, kendine yeni bir hayat kurmak için karşısına çıkan işaretleri takip etmeye başlar. Kerem ise varlıklı bir aileye hizmet ederek büyümüş, emektar bir çiftin tek oğludur. Kerem, hayallerini gerçekleştirmek için çocukluk arkadaşı Mert’le bir aylığına yer değiştirmeyi kabul eder. Cansu ve Kerem’in yolları tam da bu anda kesişir. İkisinin de gerçek kimliklerini sakladığı bir dünyada, belki de aşk tüm farkları, sınıfları, kaderi yener.

YÜKSEK SOSTEYE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR

Star TV ekranlarının yeni yaz dizisi Yüksek Sosyete ilk bölümü ile herkesin beğenisini kazandı. Dizinin takipçileri ise Yüksek Sosyete dizisinin nerede çekildiğini merak ediyor.
Konuyla ilgili henüz resmi bilgilere ulaşamadık. Yüksek Sosyete dizisinin İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Bu durumdan en çok yararlanacaklar İstanbul içerisinde ikamet eden dizi severler olacaktır. İlerleyen günlerde dizinin set bölgesi adresini bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!