Kiralık Aşk yeni sezonu ne zaman? (2016 - 2017)

Kiralık Aşk 2. sezonu başlıyor? Sezon finaliyle yine seyirciyi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk dizisi 2.sezonu ne zaman başlayacak?

Kiralık Aşk yeni sezonu ne zaman? (2016 - 2017)
Kiralık Aşk yeni sezonu ne zaman? (2016 - 2017)
GİRİŞ 27.06.2016 10:33 GÜNCELLEME 27.06.2016 10:34
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİ

Sevilen dizi Kiralık Aşk yeni sezonu ne zaman başlayacak. Dizinin takipçileri bu sorunun yanıtını arıyor. Kiralık Aşk  2016 - 2017 yılı başlama tarihi henüz belli olmadı. Kiralık aşk 2. sezonu yine Eylül ayında başlaması bekleniyor.

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

KİRALIK AŞK YENİ SEZON ONAYI ALDI MI?

Son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri Star Tv'nin fasılasız 45 haftadır devam eden romantik komedi dizisi Kiralık Aşk'ın yapılan yarı resmi açıklamaya göre yedi hafta sonra sezon finali mi yoksa final mi yapacağı meselesi. Eskiden kahve molalarında, kuaför koltuklarında, altın günlerinde ve dahi bulduğumuz her fırsatta dizi konuşurduk. Yani bir dizi eğer sokağın diline düşmüş ise "tutmuş" olduğunu anlardık zira işin profesyonelleri dışında hiçkimsenin reyting denilen canavardan ve benzeri ölçümleme sistemlerinden pek de haberi yoktu. O zamanlar televizyona yapışarak izlediğimiz dizinin akıbetini şanslıysak bir hafta öncesinde yayınlanan bir tanıtım ile öğrenirdik; fazlasını da gazetelerin televizyon sayfalarından.. Şimdilerde hemen herkes reyting denilen nanenin önemini biliyor ve altın günlerinde sohbet dönüp dolanıp bu konuya geliveriyor. Hatta neredeyse severek izledikleri dizinin hikayesinden çok reytinglerini takip edenler var. Doğal olarak reytingler ilk tökezlediğinde konuşulan tek konu da "acaba dizi final mi yapacak?" oluyor. Son günlerin sosyal medya gündemi "Kiralık Aşk ve yeni sezon sorunsalı" olunca bu hakkında birkaç cümle kurmak da farz oldu..

Kiralık Aşk yayın hayatının çok büyük bir kısmını cuma akşamlarının lideri olarak geçirdi. İlk gün de, son gün de aynı şeyi söyleyeceğim: Derdi pek küçük bir hikayenin hele de Türkiye'deki yayıncılık şartları hesaba katılırsa 52 bölüm 'zirve'de devam etmesi ciddi bir başarıdır. Kiralık Aşk da Meriç Acemi'nin kalemi eşliğinde haddinden fazla özenli, kıymetli, derinlikli meselelere meşrebince girdi çıktı, ekran yolculuğunu tatlı bir misyonlar bütünü olarak sürdürdü. Seyircisi için daima bir romantik komedi macerasından fazlası oldu. Kiralık Aşk, "Proje tasarımı" denilen ve ne yazık ki pek de ciddiye alınmayan iş tanımının önemli ve başarılı bir örneği olarak televizyon tarihimizdeki yerini alacak. Bu cepte. Hikayelerin "olay"larla değil, "kahraman"larla güçleneceğini ve yoluna devam edebileceğini ispatladı. Bize Ömer İplikçi ve Defne Topal'ı hediye etti. Dizi, yıllar sonra içerik sitelerinin "fişmekan listeleri"nde  anılacak mı yoksa yenisi gelince tozlanmaya mahkum oyuncaklar rafına mı kalkacak hep birlikte göreceğiz.. (ranini tv)

KİRALIK AŞK 2.SEZON OYUNCU KADROSU

Ömer karakteri: Barış Arduç
Defne karakteri: Elçin Sangu
Sinan karakteri: Salih Bademci
Koriş karakteri: Onur Büyüktopçu
Yasemin karakteri: Sinem Öztürk
Necmi karakteri: levent ülgen
Neriman karakteri: Nergis Kumbasar
Sude karakteri: Melisa Şenolsun
Türkan karakteri: Hikmet Körmükçü
Hulusi karakteri: Ferdi Merter
İsmail karakteri: Kerem Fırtına
Nihan karakteri: Sanem Yeles
Serdar karakteri: Osman Akça
Esra karakteri: Melisa Giz Cengiz

YORUMLAR 22
  • aylin 7 yıl önce Şikayet Et
    Kiralik ask 68.bolumde finalmi olacak
    Cevapla
  • Selin 7 yıl önce Şikayet Et
    Selin çok haklisin sana aynen katiliyorum
    Cevapla
  • cem 7 yıl önce Şikayet Et
    selin arada bir gerçek dünyaya dön :D dizi izleyerek hayat yaşanmaz
    Cevapla
  • Selin 7 yıl önce Şikayet Et
    cuma akşamları kiralık aşk yerine başka bir dizi tercih edenler gerçekten zevksiz kusura bakmasınlar
    Cevapla
  • Selin 7 yıl önce Şikayet Et
    diziler sadece izlenmez yaşanır ben daha önce birçok dizi izledim ama böyle bir dizi izlemedim ne istersen var aşk var heyecan var eğlence var tatlı tatlı bakışlar var defne var ömer var bence kiralık aşk bir dizi değil ŞAHESER bir dizi kiralık aşk benim en birinci arkadaşım çoooooooooookķk seviyorum en büyük hayalim elçin ile barışın birlikte olması en büyük ikinci hayalim kiralık aşkın hiç bir zaman final yapmaması
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”