Benimsin dizisinin 52.bölüm fragmanı yayınlandı!

Benimsin hafta içi her gün 21.50’de Kanal 7’de.

Benimsin dizisinin 52.bölüm fragmanı yayınlandı!
Benimsin dizisinin 52.bölüm fragmanı yayınlandı!
GİRİŞ 12.07.2016 14:49 GÜNCELLEME 12.07.2016 14:49

REHAN KHAN, SURAİYYA HANIM HAKKINDAKİ GERÇEKLERİ İTİRAF EDİYOR
Benimsin’de bugün, Rehan Khan hakkındaki gerçekleri öğrenen Aaliya, Rehan Khan’ın tehdidinin ardından evde kalmaya devam eder. Yaptığı açıklamalar ile Suraiyya Hanım’ın maskesini düşürerek ikili oynamaya devam eden Rehan Khan’ın asıl amacı ne?

52. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Aaliya ile evlenmesinin ardından Zain tarafından ihanetle suçlanan Rehan Khan sessizliğini sürdürmeye devam etmektedir. Kendisini kaçıranları şikâyet etmek için karakola giden Bilal burada kötü bir sürprizle karşılaşır ve durumu Zain’e anlatır. Rehan Khan hakkındaki gerçekleri öğrenen Aaliya, ondan boşanmak istediğini söyleyince hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Bilal’in kaçırılması ve Rahman Bey’in düğün günü odasında kilitli kalmasının ardından ablasının olduğunu öğrenen Zarina, ondan hesap sormaya karar verir. Aaliya ile birlikte konağa gelen Rehan’ın Suraiyya Hanım hakkında yapacağı açıklamalar herkesi şaşırtacaktır. 

Künye:

Yönetmen: Maan Sinh Minku, Ankur Bhatiya

Oyuncular:  Harshad Arora, Preetika Rao,

Yapım Yılı: 2013

Dil: Hint

Orijinal Adı: Beintehaa

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin hafta içi her gün 21.50’de Kanal 7’de.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var