Berat Albayrak Sıradışı Özel yayınına konuk oluyor

‘Sıradışı Özel’ bugün 19.00’da Ülke TV- Kanal 7 ortak yayında…

Berat Albayrak Sıradışı Özel yayınına konuk oluyor
Berat Albayrak Sıradışı Özel yayınına konuk oluyor
GİRİŞ 25.07.2016 17:22 GÜNCELLEME 26.07.2016 09:12

BERAT ALBAYRAK SIRADIŞI ÖZEL YAYININA KONUK OLUYOR

Gazeteci Turgay Güler’in kedine has üslubu ile Ülke TV ekranlarına gelen Sıradışı Özel yayınına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak konuk olacak. Program Kanal 7 ve Ülke TV’den ortak yayınlanacak.

Dünyada ve Türkiye’de gündemi oluşturan olayların ve perde arkasının değerlendirildiği Sıradışı’nın özel yayınında 15 Temmuz’da Fethullah Terör Örgütü tarafından haince planlanan darbe girişimi ve o gece yaşananlar konuşulacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Berat Albayrak’ın konuk olacağı programda; ülkenin birlik ve bütünlüğüne yönelik olarak düzenlenen bu kalkışmanın Türkiye’nin toplumsal ve ekonomik hayatına etkilerinden söz edilecek. Bunun yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yakın isimlerin başında gelen Albayrak’ın gözünden en uzun gecenin detayları ve merak edilen tüm yönleri izleyicilere aktarılacak.

Gazeteci Turgay Güler’in hazırlayıp sunduğu programda ayrıca, “15 Temmuz darbe girişiminin toplumdaki izleri nasıl silinecek? FETÖ’ye üye kişilerin belirlenmesinde hangi aşamaya gelindi? Darbe girişiminden Türkiye ekonomisinin etkilenmemesi için yapılacak yatırım faaliyetleri nelerdir?’’ gibi merak edilen sorular cevaplanacak.

‘Sıradışı Özel’  bugün 19.00’da Ülke TV- Kanal 7 ortak yayında…

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?