Benimsin dizisi final yapıyor! Fragman yayında...

Benimsin Final bu akşam 20.45’de Kanal 7’de.

Benimsin dizisi final yapıyor! Fragman yayında...
Benimsin dizisi final yapıyor! Fragman yayında...
GİRİŞ 26.07.2016 12:13 GÜNCELLEME 26.07.2016 12:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

BENİMSİN’DE MUTLU SON

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Benimsin’in final bölümünde başına gelenleri hatırlayan Zain konağa geri dönerek Zarina ve Roket’in maskelerini düşürür. Artık Aaliya ve Zain’in mutlu bir hayat yaşamasının karşısında hiçbir engel kalmamıştır. Ayrıca Aaliya ve Zain’in Zayed adında bir erkek çocukları olur.

Aaliya ile başbaşa kalmak isteyen Roket onunla birlikte balaynına gitmek istediğini söyler. Ona itiraz edemeyen Aaliya’nın Roket’e dair şüpheleri hala devam etmektedir. Geçmişe dair anılarını hatırlamaya başlayan Zain, Bombay’a geri dönerek konağa gelir. Roket ve Zain arasındaki benzerliği görenler kime inanacaklarını şaşırmışken Zarina’nın desteği sayesinde Roket onları gerçekten Zain olduğuna inandırır. Eve gelen polisler Zain’i Roket’in karıştığı dolandırıcılıklar gerekçesi ile tutularkar. Bir yolunu bularak polislerin elinden kurtulmayı başaran Zain konağa geri döner. Annesi ve Aaliya’nın desteği ile Roket’in maskesini düşüren Zain, Zarina’yı ve Bilal’i evden uzaklaştırmaya karar verir. Dizinin final bölümünde Zain ve Aaliya’nın 7 yıl sonraki yaşamlarına ve çiftin Zayed adındaki çocuklarına da yer veriliyor.

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin Final bu akşam 20.45’de Kanal 7’de.
  
Künye:
Yönetmen: Maan Sinh Minku, Ankur Bhatiya
Oyuncular:  Harshad Arora, Preetika Rao,
Yapım Yılı: 2013
Dil: Hint
Orijinal Adı: Beintehaa

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • irem 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir diziydi severek izlerdik ama bitti
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür bitti.
    Cevapla
  • mert şafak 7 yıl önce Şikayet Et
    hindistanın en saçma dizilerini yayınlamayın lütfen. dizinin çoğunluğu oyuncuların sabit durması ve farklı açılardan görüntülenmesiyle geçmektedir. 3. dünya ülkesi değiliz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!